Bunny86
mama Patryka i Dominika
Sweet mi też wszystko jedno co bedzie byle by było zdrowe ale nie ukrywam ze bym chciała dziewczynkę. I właśnie dałabym by córze na imię Oliwka:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kazde plamienie wymaga konsultacji z lekarzem dlatego pedz do Redłowa (widze , ze jestes z Gdyni), albo do zaufanego szpitala na IPhej babeczki, duzo piszecie , nie zdazylam wszystkiego przeczytac. mam zato pytanie-czy ktoras z was miala brazowe plamienia? jestem przerazona, bo ja juz mialam tak 2 razy w ciagu osatnich paru dni. w pierwszej ciazy mi sie to nie zdarzalo. czytam na necie i jedni pisza ze czasem tak bywa, ze to resztki krwi po implantacji, gdzie indziej ze to moze prowadzic do poronienia, jesem zalamana. moze wy cos podpowiecie. wizyte mam dopiero na 1 wrzesnia...