Witam się jeszcze przedpołudniowo
Pierwszy 1,5h spacerek zaliczony, a teraz Ninka drzemie. Pogoda zapowiadała się super, ale widzę , że już coś zaczyna się chmurzyć... co za lato
izka- na pewno wszystko jest ok, ale konsultacja tak jak dziewczyny piszą przydałaby się
inzagata- u mnie z kolei przeczucia można powiedzieć nieco zawiodły
mieliśmy z G gotowe imię dla chłopca -Tymon, mała długooo się obracała pupcią, zakrywała itp. aż w końcu w 30tc dowiedzieliśmy się ostatecznie ,że dziewczynka i zaczęło się poszukiwanie imion
i jest Nina Martyna
a jak teraz będzie zobaczymy, mam nadzieję, że fasolka nie będzie mamusi tyle trzymać w niepewności
bunny- mam nadzieję, że ból podbrzusza ustąpi, a synka masz kochanego, że się tak potrafi super sobą zająć
syneczki- mi poprzednia ciąża super mijała tak do lipca, a sierpień i wrzesień to była masakra... każdy dzień dłużył mi się okrutnie i jeszcze upały dobijały, dlatego teraz niezmiernie cieszę się z bycia kwietnióweczką :-) a i my niebawem będziemy w tym8-mym , a później 20-tym tc ;-)
Dla mnie dziewczynka jest ok jeśli chodzi o obsługę, z chłopcem zawsze by było trzeba się czegoś nowego nauczyć, ale nic nie jest mi straszne
dronka- moja Ninka to mały urwis, nie usiedzi 5 min w jednym miejscu, co chwilę potrzebuje stymulacji, nowych rzeczy, zajęć, musi pójść tu i tam, taki mały domokrążca
ale śmiechu jest sporo i przy okazji ja wykonam sporo skłonów i innych ćwiczeń
Za równo 3 tyg mam wizytę u ginekologa- niech to już minie
Miłego dnia dziewczyny !