reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Witajcie;-)
Bunny moze jak nas podepną wyżej to więcej kobitek sie dołączy:tak:
Chyba trzeba się po prostu sugerować datą porodu podana przez gina a te suwaczki są oreintacyjne:tak:

W nocy sciagałam w pospiechu pranie z balkonu bo zaczeło padac a i teraz pogoda mało spacerowa

reklama
witajcie. niedługo zrobimy liste i się policzymy :) jeszcze jest wcześnie więc kwietniowych mam na pewno przybędzie. dziewczyny mam tyle pryszczy na twarzy że przez całe życie tyle nie miałam, lustro omijam szerokim łukiem!!!! :szok:wyglądam koszmarnie. was też tak wysypało??

ZAbobony mówią , ze córka zabiera urodę matce;-) kto wiem:tak:
hehe... :-D
sądząc po pierwszej ciązy u mnie jest odwrotnie :-) Córcia była już potwierdzona na 100% a wszyscy mówili że na pewno będzie chłopczyk bo wyglądam kwitnąco :) były zakłady o pampki (miałam zapas na dłuuuuugi czas). i rzeczywiście cere miałam bez zarzutu.

zrobiłam suwaczek :) ale fajnie jak się na niego patrzy :)))))

Wczoraj wieczorem się załamałam, myśląc że straciłam zarodek. Zmierzyłam temp. - 36,6C
Te 36,6 wyszło ci wieczorem? Kochana wieczorem nie mierzy się temperatury!
ostatni zmarnowałam wczoraj w nocy, no i wyszedł negatywny (a w pt pozytywny)
w tak wczesnej ciąży stężenie hsg w ciązy mogło być za słabe by dać wynik pozytywny, po prostu mocz mógł być zbyt rozcieńczony
We wt uderzam do gina, bez zapisu
Bardzo dobrze ale lepiej jakbyś przed wizytą zrobiła sobie oznaczenie beta hcg. Mieszkasz z tego co widzę w W-wie a w tak dużym mieście bez problemu znajdziesz laboratorium gdzie ci zrobią badanie na cito w godzinę, lepiej jak pójdziesz do gina z wynikiem bo jak powiesz tylko że test robiłaś to ci każe wrócić za dwa, trzy tygodnie. Będzie dobrze, trzymam kciuki!
Narzeczony ma dość moich objawów i informacji naukowych, jeszcze wczoraj mnie zagonił do przewracania siana i stąd może to krwawienie, bo się zmachałam porządnie
No nieładnie :/ Taka ciężka praca fizyczna na samym początku ciąży? Na twoim miejscu bardziej bym się oszczędzała.

A mnie dziś niemiłosiernie wysadziło. Brzuch taki jak w 3 m-c i coś cika z prawej a to z lewej a to na środku i niestety w tym miejscu co akurat przypada jajnik bądź macica.
Wg mnie takie kłucia są normalne, no przynajmniej ja tak mam i miałam w ciązy z synkiem.
O u mnie też brzuch wystaje. Nie wiem jakim cudem ale od dnia testu już 4 cm w pasie mi przybyło!

was też tak wysypało??
ślicznie to ja nie wyglądam ;-) choć pryszcze są pijedyncze, raz na kilka dni to mnie bardziej denerwuje przetłuszczająca się cera i włosy :( masakra!

ZAbobony mówią , ze córka zabiera urodę matce;-) kto wiem:tak:
ale to chyba tak się mówi o starszej ciąży

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie przy pierwszej ciąży to brzucha nie było widać tak do 5 miesiąca, a wszyscy dowiedzieli się ze jestem w ciąży jak byłam w 6 miesiącu, a teraz początek a brzuszek troszkę zaczął wystawać, cera na razie mam bez zarzutu a tu niestety jak się byó nastolatką to pryszcze pojawiały się ale goiły się szybko, a traz jak dobiegam 30 to jak się pojawi to ze 2 tyg. z buzi nie chce zejść :-D

Do góry