reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Syneczki2
user-offline.png
-to co ty jadasz?
Ja nie narzekam jem wszystko:-)

reklama
Witajcie! w końcu do was dotarłam...w sobotę tak paskudnie się czułam że nawet chęci na komp nie było...a wczoraj mieliśmy u nas dożynki gminne i jetem wykończona! do tego syn przywlukł jakieś chorubsko ze szkoły i już mnie też złapało... a na dodatek ten ból głowy! czache chce mi rozsadzić ....i jeszcze córka wymiotowała mi w nocy-normalnie same atrakcje!!!!-aż ręce opadają....:-( afi odpoczywaj i wracaj do nas! a ja musiałam już wyciągnąć moje ciążówki z szafy -normalnie masakra jakaś żeby w takim tempie brzuch rósł:-D

Ostatnia edycja:
Witam :)
Nie wiem jak to się stało ale dodałam się do grupy kwietniówek, a tam ledwie ze 2 osoby, zachodzę tutaj, a Was tu tak dużo :D Aż przyjemniej. No więc... jestem w ok 10tc, 6 września byłam na drugim usg i moje maleństwo miało 20mm a serduszko waliło jak oszalałe :-) To moje pierwsze dzieciątko i straaasznie się cieszę. Samą ciążę przechodzę rewelacyjnie póki co- zero mdłości, sił mam dużo i oby tak dalej. Kolejne usg mam 4.10 i lekarka powiedziała, że wtedy będzie to badanie pod kątem wad genetycznych. Mam nadz. że nic takiego tam nie wynajdzie i będziemy mogli z mężem cieszyć się zdrową piękną dzidzią :)

Sandruszka witaj

a u nas choróbska już są, Mateusz od wczoraj kicha i kaszle, masakra... myślałam że trochę jeszcze wytrzyma a tu początek września a on już chory....
mnie trochę mdli, głowa od wczoraj boli a tu nic nie wolno wziąć, oszaleć idzie.... nie mam humoru więc już nie smęcę

Zeberka
ja w domu w dresach śmigam a do wyjścia też już ciążówki zakładam, moje spodnie mnie w brzuch uciskają i nie da rady w nich chodzić, jak mi brzuch będzie rósł tym tempem to w kwietniu będę się toczyć...

Agata777 zupy, owoce, mięsa ale tak by nie czuć zapachu. Mam ogromny nalot na wszelkiego rodzaju sałatki i surówki, makarony, ryże i zapiekanki.

Witajcie :-)
G ma urlop tacierzyński więc jakoś paradoksalnie nie mam czasu na nic, ale jakoś udało mi się teraz na 5 min wpaść :tak:
syneczki- z mięsem doskonale Cię rozumiem, bo też cierpię z tego powodu, ale na szczęscie powoli odpuszcza. Dobrze chociaż ,że masz ochotę na inne rzeczy tak jak napisałaś
robaczek- szybkiego powrotu dla zdrowia dla synka! i oby Twoje samopoczucie i humor też uległy zmianie na lepsze ;-)
sandruszka- witaj
afi- tym razem jak będziesz wychodzić ze szpitala to nie zapomnij niczego ! :-D a póki co słuchaj grzecznie lekarzy i wracaj do nas szybko !

Hej...
nie wytrzmałam dziś pobiegłam do gina...stres mnie zjadał....

ale jest bardzo dobrze....
ciąża rozwija się prawidłowo....jesteśmy na etapie 6 tc 1 w...
no i najważniejsze....widziałam piękne serduszko....105 uderzeń na minutę...
lekarz wyjaśnił, że na tym etapie jest wszysto wspaniale...i wygląda na to, że tym razem się uda....

choć cieszyć się zaczniemy po 1 trymestrze....

mam l-4 na cały tydzień....
kolejna wizyta za dwa tygodnie....

reklama
Do góry