reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Dzień dobry wszystkim,otwieram forum z dużo lepszym samopoczuciem niż wczoraj a TU????????:-:)-:)-:)-:)-(Niech to wszystko się już uspokoi,

Bunny tak mi strasznie przykro,rozumiem Ciebie doskonale...najlepszym lekarstwem jest czas,zawsze twierdzę że nieważne czy to pierwsze dziecko czy piąte, boli tak samo.....

Afilicja niech wszystko się wyciszy, najważniejsze że serduszko bije,trzymam mocno kciuki

martolinkaodpoczywaj,niech maluszek rośnie,wszystko będzie dobrze

Robaczek myślę,że takie sny wynikają z emocjonalnego zaangażowania w forum,jest to ból i strach po stracie kwietniowych maluszków,tym bardziej że wiekość z nas ma już swojego małego aniołka,gdzieś tam daleko .......daleko.....

ziewaczek franky to dobrze wyjaśniła,bo faktyczny wiek płodu podawany jest w tc, w wg OM jest 2 tyd starszy:tak::tak::tak:

Dziękuję dziewczyny za podpowiedź z ta ikonką :tak::tak::tak:
życzę wszystkim miłego odpoczynku

reklama
Czesć dziewczyny, dzis nadaję z łóżka szpitalnego. tak sie miło złożyło, że koleżanka z sali ma laptopa z internetem i użyczyła na chwilkę. Jak już wiecie, tak jak Oleśka przekazała, w nocy zaczęły się u mnie silne skurcze... na szczescie maluszek zyje i tętno ma dobre. Jestem dobrej myśli. Z M. żartujemy, ponieważ jak mnie w piątek rano wypisali ze szpitala, to zapomnialam zabrac jogurtow z lodowki oddzialowej i jak dzis przyszlam, to jeszcze byly ;P Smiejemy się teraz, że jak z taką częstotliwością będę tu wracać, to powinnam zacząć podpisywać swojej jedzenie w lodówce szpitalnej 'jeszcze tu wrócę! nie zjadać!' ;P

afiliacja syn nie pozwala na relaks z książkę
teraz wariują razem z m, a ja pracuję - to mnie najskuteczniej odpręża

kusisz ta drzemką ale u mnie to nie do wykonania:-):-):-)

to rzeczywiscie z drzemką mozesz miec problem... ale jakby sie tylko udalo, to serdecznie polecam! ;)

mycha, u mnie to nie od jelit... na IP lekarz stwierdzil twarda macicę... :/
mam nadzieję, że już brzuch nie będzie cię bolał, bo wiem, że nie ważne gdzie i jak boli, ale zawsze w ciąży ma się wtedy obawy...

Cześć dziewczyny,
fajnie że tak szybko ktoś zatroszczył się o nowe mamusie kwietniówki 2012 do których mam zaszczyt należeć :-)
Mam termin na 1 kwietnia według OM a na 7 według USG. A pomyśleć że marzył mi się koziorożec :-) mam już jednego baranka z kwietnia 2009.

Pozdrawiam serdecznie

Trzymam kciuki za afiliacja !!!

Afiliacja-skurcze,to straszne co piszesz, ale na szczęście sytuacja już jest opanowana.Leż i odpoczywaj.Trzymaj się :-)

A my wczoraj byliśmy z moim E.i Nati na grobach w Morągu na Warmi.3godz.jazdy w jedną stronę,Nati jakoś dała radę i poszła spać o 20.30 i obudziła się o 22 z okropnym płaczem,jeszcze nigdy tak nie płakała,nie można było jej uspokoić.Dopiero o 23 dała się uspokoić jakoś i zasnęła i spała ładnie do 8.20.Teściowa mówi że mógł ją ktoś zauroczyć :confused2:

Witajcie,
u mnie z plamieniem juz ok. Dzis czysto... fasola jak widac zmienna jest;-)dalej siedze nad mgr , ale do przodu i mam nadzieje , ze za jakies 6 dni skończe..

Afi koniecznie zabierz te jogurty!!!! trzymam kciuki&&&&

martolinka
user-online.png
no to super:-)Trzymaj tak dalej:-)

reklama
Do góry