reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Witam się po bogatym w "atrakcje" weekendzie.
Zapraszam na wątek zakupowy, mam tam coś dla Was. Sama się w to zaopatrzyłam i chciałam powiadomić że jest coś fajnego dla nas co jest godne każdych pieniędzy :tak:

reklama
Witam poniedziałkowo.
Jakoś przez weekend nie miałam ani czasu ani chęci by tu zaglądać po ostatnich wydarzeniach ale dziś postanowiłam zajrzeć.

Afi leż kochana i dużo odpoczywaj a wszystko będzie dobrze.&&&&&

czesc dziewczyny,

wrocilam z urlopu gdzie udało nam
sie zalatwic sprawę mieszkaniowa i z duma moge powiedzieć, ze jak wszystko dobrze pojdzie to od grudnia bedziemy mieszkać na SWOIM..!!!!!! :):):) ale sie ciesze...! bo w mieszkanku które wybraliśmy ma wneke na lozeczko dla naszej kruszynki (ktora wstępnie miała byc miejscem na zabudowę :p)

wiec z góry Was przepraszam jesli nie bede codziennym gosiem na bb, ale zaleglosci mnie dopadlo i wlasnie zmykam do pracy, a potem do castoramy po panele :) hihi!

pozdrawiam wszystkie mamusie i Fasolki, pewnie nas przybyło z czego ogromnie sie ciesze i mam nadzieje ze uda mi sie po krotce zorientować co zescie tu naskrobaly przez ostatni tydzien.

ps- czy WasE brzuszki tez wieczorem rosną jak szalone? :)

Witam,
Sonisia te brzuszki to rosną i to troszkę szybko przynajmniej u mnie tak jest.Ale w drugiej ciąży podobno tak jest.
Dziś wstałam o 4.30.Jak obudziłam się do sikania to już nie mogłam spać więc poczytałam książkę a teraz to mi się oczy kleją.

Cześć Dziewczynki!!

Afinicja trzymam kciuki, musisz dużo odpoczywać i wszystko będzie dobrze :-)
Sonisia gratuluje własnego M i udanych wakacji :-)

Ja się tylko przywitam i zmykam do pracy, bo mdłości przeszkadzają mi w pracy i nie mogę się na niczym skupić.
Przez wekend tylko spałam i leżałam przed telewizorem, normalnie do niczego się nie nadaje :-(. Mam nadzieję, że to minie jakoś wnet.

Miłego dnia życzę

Kurczaczek_k
user-online.png
na spanie to i ja nie narzekam.:-)

witam kochane i przepraszam, że zaniedbuję, postaram się później nadrobić. U nas choroba morska pełną parą, widać będzie powtórka - każdą chwilę względnej dyspozycji przeznaczam dla synka, reszta to próba dotrwania do ok 18 wtedy względnie się uspokaja.... Buziaki!

reklama
Ja się czuję dobrze póki mam żywność w lodówce :-D Ale tak poważnie to nie mogę pić mleka, spożywać nabiału czy to w postaci serów czy jogurtów, tak mnie mdli po ich kilku kęsach że oszaleć idzie. To samo w przypadku wypicia herbaty :szok: No i zapach mięsa czy to gotowanego czy smarzonego, rozkłada mnie na łopatki...

Do góry