reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy czerwcówek

Dziewczyny polecacie jakiś sklep dla przyszłych mam? Szykuje mi sie impreza urodzinowa taty i chciałabym kupić jakaś elegancka sukienkę :)

reklama
Malinka w Hm mają czasami fajne kiecki albo zobacz w orsey może akurat znajdzie się jakaś z miejscem na brzuszek no i jest jeszcze allegro :)

Happymum, kupiłam tam spodnie i jakościowo wydawały mi sie lepsze niż w c&a, sukienki i tuniki też tam mają ale niestety ceny tez większe niż np w c&a.

h&m mają fajne rzeczy no i allegro :-)

ja kupuję ubrania ciążowe tylko w h&m bo w internecie najwyżej leginsy mogę kupić resztę muszę przymierzyć :-(

z allegro kupilam na wesele w 1 ciazy i sukienki mimo ze rozmiar wieksze niz normalnie i tak okazaly sie za male.. wiec nie polecam allegro... co najwyzej jakies uzywki po domu...

Dzięki dziewczyny :) właśnie przeglądałam Allegro,ale ja jestem bardzo wysoka i właściwie wszystko jest na mnie przykrótkie,wiec muszę mierzyć w sklepie. Przejdę sie po tych sklepach,które wypisalyscie :)

reklama
Malinka daj znać jak coś kupisz. Przy moim 1,80m ciężko coś fajnego kupić i nie wygląd w tym jak w worku.

Do góry