reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Dziś się dowiedziałam, że mieszkanie, do którego mieliśmy się wprowadzić w czerwcu po urodzeniu Adasia, będzie wolne już od 1 maja. I się zastanawiam.... lepiej się przenieść od rodziców przed urodzeniem czy po? :)

reklama
Czoperka: to zależy jak sie czujesz na siłach, my zmienialiśmy mieszkanie przed świetami w grudniu, czyli byłam w jakimś 4 miesiącu i powiem szczerze było cieżko :/ a co dopiero teraz. Pamiętaj o swoim i dzieciątka dobru :) pozdrawiam

Czoperka Jesli masz pomoc przy przeprowadzce i nie bedziesz musiala tego sama robić to teraz. Z dzieckiem bedziesz miala jeszcze gorzej. Moja bratowa robila remont i przeprowadzke w 8 miesiacu i dala rade bez problemu ale bylo nas duuzo pomocnikow;))

czoperka mysle a przynajmniej ja bym sie przeprowadzala przed porodem .. po to inne bedziesz miala mysli. a tak to na spokojnie z malym bedziesz juz w nowym czystym mieszkanku..
a mysle ze grono pomocnikow napewno sie znajdzie.

Dzięki dziewczyny. Obgadamy sprawę z mężem, zrobimy listę plusów i minusów ;) ale coś mi się wydaje, że nie będziemy czekać do czerwca. Bardzo mi się marzy nasze własne gniazdko :)

reklama
Czoperka ja też bym przeniosła się przed porodem, teraz wbrew pozorom masz dużo czasu na urządzanie mieszkania na przyjście dzieciątka, a tak jak dziewczyny piszą pomoc na pewno się znajdzie, ja osobiście nie wyobrażam sobie przeprowadzki z noworodkiem, nie będziesz miała do tego głowy, a tak to sobie wszystkiego dopilnujesz osobiście na spokojnie.
Aniulka witamy w naszym gronie.

Do góry