reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
Dzieki dziewczyny za ciepłe powitanie :*
Jak się czujecie? Mi powoli wraca zmęczenie z pierwszego trymestru... Mam nadzieję, że nie bedzie jednak tak zle jak na poczatku. Wtedy to normalnie mózg mi zamarzał, taka byłam zmęczona! ;-)

witaj Lilwriggle;) gratuluję synka. Ja też od jakiegoś czasu czuję się gorzej niż dotychczas, wiecznie zmęczona, najchętniej spałabym i nic nie robiła:)

Witam nową mamuśkę ! Kolejny chłopczyk zasili czerwcowe grono:)))
Ja tez sie zle ostatnio czuje, zastanawiam sie czy nie przejechać sie po szpitala zeby mnie jakiś lekarz zobaczył, bo nie wiem nawet jak to opisać, taki ucisk na spojenie łonowe czuję, jakby mi mały główką uderzał..

Ja mam to samo. Może nie na tyle ze śpiąca chodzę , ale jest mi coraz ciężej i czasem czuje jakby brzuch miał mi eksplodować. Mam uczucie jakby mały był nisko i walił mnie tam gdzie nie powinien. Poza tym jego ruchy są coraz silniejsze. Mysle dziewczyny ze wszystko z Nami ok , a te dolegliwości to uroki ciazy. Bedzie dobrze, zostało juz mniej niż pół :) pozdrawiam

Sosnowiczanka, ja też tak czuję małą bardzo nisko, czasem mi się wydaje jakby się pchała w dół, Jutro mam wizytę w gina, mam nadzieję że z szyjką wszystko ok.
Dzisiaj byłam na glukozie 2 h w plecy, ale nie było tak źle, dało się wypić, tylko to czekanie i kucie co 1h, jak wróciłam do domu to o niczym tak nie marzyłam jak o gorzkiej herbacie. Powodzenie dla dziewczyn które mają to badane jeszcze przed sobą.

Sosnowiczanka jak się martwisz to jedz oni są od tego Żeby sprawdzić czy wszystko ok ja w pierwszej ciąży byłam co chwile w szpitalu zawsze dzownilam i mówili żeby przyjechać co bym się nie martwila. Raz tylko czekałam cały dzień bo myślałam tak jak ty ze teraz to już na pewno będą się ze mnie śmiac nie pytaj jaki opr dostałam od ordynatora ze przyjechałam tak późno

reklama
Do góry