reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
Kamcia rowniez trzymam mocno kciuki i juz na pewno niedługo usłyszymy od ciebie o dobrych wiadomościach :)

A co do sesji ciążowej bardzo chciałabym zrobic sobie ale jakoś nie czuje sie zbyt seksownie z brzuszkiem :) wydaje mi sie ze jest nas za duzo :) może za kilka tygodni zaakceptuje moje krągłości :)

Kamcia milo, ze wpadlas do nas :) ja trzymam mocno kciuki i wierze, ze szybko sie wam uda i ladnie dotrwasz do konca :)
Koronka kiedy do pl sie wybierasz?

hej..

Kamcia czasami myślałam co u Ciebie i cieszę się, że napisałaś:) trzymam kciuki, żeby za pierwszym podejściem teścik wskazał dwie kreseczki;) daj koniecznie znać jak się uda:*

Sympatyczna, u nas Walentynki bardzo miło - stwierdziliśmy z mężem, że trzeba korzystać z ostatnich miesięcy we dwoje i poszliśmy na romantyczną kolację do restauracji ;) Dużo zdrówka dla Was!

Kamcia, powodzenia, trzymam kciuki! :)

Czesc dziewczyny! Jestem tutaj calkiem nowa i bardzo sie ciesze sie, ze Google nakierowal mnie na to forum. Fajnie jest sie znalezc wsrod czerwcowych ciezarowek! :-)
Ja mam termin na 2 czerwca i juz sie nie moge doczekac!! Pozdrawiam wszystkie obecne/przyszle mamy :))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry