reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy czerwcówek

Hej dziewczynki :-) Miałam dłuższą przerwę w pisaniu,ale tyle mi się na głowę zwaliło,że szok.:no: Dopiero dzisiaj udało mi się iść wyrwać zęba,bo wcześniej mnie choróbsko napadło...no i już sobie przypomniałam dlaczego nienawidzę dentystów :crazy: Masakra...A w dodatku od kilku dni mam potworne bóle głowy,kompletnie nie wiem z czego i jeśli nie przejdą,to znowu lekarz.:no:
Ale z dzidzią wszystko ok,kopie coraz bardziej :-D,a ja dopiero teraz po wyrwaniu tego zęba mam odwagę cokolwiek zjeść.:-p
Podczytam wasze ostatnie posty trochę,żeby się zorientować co u was.:tak:

reklama
hej pisalyscie o cisnieniu . niskie cisnienie nie jest grozne i nie trzeba nic z nim robic ja tez cisnienie mam 90/60 i czasem chodze jak zombe.. ale o cisnieniu duzo slyszalam moja siostra niedawno przerabiala wysokie cisnienie ktore swoja droga jest bardzo grozne. szczegolnie w ciazy . w 7 miesiacu wiozlam ja do szpitala z wieelkim cisnieniem i cala sie trzesla dostala rzucawki zaraz szla na cesarke.

U nas straszna chlapa. Mąż wczoraj wybudował iglo (serio, takie z dachem) i dziś się zawaliło :< Wieczorem pójdę na basen, choć strasznie mi się nie chce...

Zastanawiam sie nad zrobieniem sesji zdjęciowej w ciazy . Czy któraś z was juz miała albo myśli nad tym? Sadze ze może to byc piękna pamiątka...

Marcysiaa ja się zastanawiam nawet już się o koszt dowiadywałam i termin zaproponowali mi najlepiej początek maja. Ale będę raczej męczyć męża mamy dobry aparat -lustrzanka i raczej on mi porobi fotki :)

Marcysia - mi co jakiś czas robi kumpelka zdjęcia, nawet się nie zastanawiaj - tylko szukaj dobrego fotografa! Pamiątka piękna, nasze ciało szybko się zmienia, brzunio rośnie i super jest powspominać takie chwile!

Hej Brzuchatki :-)
Jak tam Walentynki Wam minęły?
Mąż wrócił z zakupów zawołał synka i coś szeptali ;-) za chwilę podeszli do mnie z różami w doniczce takie duże czerwone w takiej pięknej torbie kupione i wygodnie síę niosło pewnie :-)ucałowałam moich chłopaków :-)ode mnie dostali rano pierniczki opakowanie każdy w serca pięknie zapakowane :-)drobny gest a jaki miły.

Tej nocy mój synek gorączkował 39,1 prawie nie spałam nie umiem taķ jak coś síę komuś dzieje spać jak wydał. W piątek nie poszedł do zerówki bo z rana miał37,6 i taķ po trochu przybywało aż dotarło:| szkoda.W czw.nie býło połowę grupy z 12 dzieci pytałam pani co síę dzieje i odp. taka" dzieci chorują zaczyna síę gorączkowaniem potem kaszel,wydaje síę że to zapalenie oskrzeli a to takie wczesne zapalenie płuc:-/" masakra. No to mam nadzieję że u nas taķ nie będzie choć też kaszel doszedł taki suchy i głuchy :|..... czasem nawet ja zakaszlę nawet nie zakodowałam tego tylko mąż wspomniał żebym coś sobie wzięła. Jutro do pedzi pójdę z synem to zobaczymy.

Jeżeli chodzi o ciśnienie to też mam niskie najniższe jakie miałam to 86/60 i lekarz pytał cży żyję? ;-)to býło na patologii jak w ciąży z

synkiem byłam.A pod koniec to miałam 176/104 to wylądowałam w szpitalu i dwa tyg przed porodem jůż leżałam a głowę to mi rozsadzało
_

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny. Ciesze się, że na liście czerwcówek nie powiększyło się grono aniołków :biggrin2:
Ja ostatnio byłam na kontroli u gina i powiedział, że wszystko już ładnie zagojone i od marca możemy starać się o kolejnego bobasa :-D Dostałam skierowanie na badanie tarczycy, więc trzymajcie kciuki, żeby było poniżej 1.5 i wszystko udało się. Zazdroszczę wam tych kopniaczków, ale nie tracę nadziei, że jeszcze troszkę i też je poczuję :)

reklama
Do góry