reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy czerwcówek

Sosnowiczanka, ja bym się w ogóle nie zastanawiała, tylko jechała to sprawdzić. Lepiej niech się śmieją jak nic nie ma, niż ryzykować jeśli jednak coś jest.

reklama
Mam pytanie. Czy wszystkie nowo zakupione ciuszki powinno sie wyprać w jakiś specjalnych proszkach i płynach , czy wogole ich nie prac ?

Sosnowiczanka to wszystko zależy od tego co się dzieje, jeśli nic się nie dzieje to w szpitalu Cię nie zostawią.
Moja kumpela pojechała do szpitala ze skurczem łydek, przebadali ją, zalecili magnez i wypuścili do domu, lekarz tylko śmiał się że myślał że ona ze skurczami macicy przyszła a nie łydek. Szpital cięzarnej konsultacji nie może odmówić.
Marcysia nowe ubranka trzeba uprać w proszku dla dzieci, nigdy nie zakładaj małemu dziecku nie upranych ubranek, po pierwsze nie wiadomo gdzie leżały, kto ich dotykał, a poza tym pranie wypłukuje toksyny zawarte w barwnikach, pestycydy z bawełny, ja jak kupuje używane w lumpie to najpierw piorę w normalnym proszku, a potem w tym dla dzieci.

Ostatnia edycja:
Marcysiaaa ja robię dokładnie tak samo jak napisala Inzagata :)
Sosnowiczanka zgadzam sie,ze powinnaś jechać jeśli coś Cię niepokoi.Sprawdzic zawsze warto.Pewnie wszystko jest OK ale lepiej sie upewnić.A tym bardziej skoro chodzisz do ordynatora oddziału na wizyty, to podejdą do Ciebie profesjonalnie :)

Hej Dziewczyny :)

Tabelka uaktualniona.

Witaj Lilwriggle :) gratuluję poznania płci -synka

Czoperka dzięki już lepiej ze zdrowiem choć synek jeszcze kaszle na mokro ,ale przynajmniej nie ma jużgorączki i osłuchowo też ok.Ja też w pn miałam gorączkę 38,5,takie dreszcze i ból stawów i mięśni że szok ,ale tylko jeden dzień.Wzięłam na zbicie temp.i ból paracetamol rano i wieczorem i przeszło na szczęście.Tak się bałam że się rozchoruję bardziej.
Masakra jest taka wirusówka ,że połowę przedszkola nie ma wszyscy chorzy i na to nie dają lekarze antybiotyków :(

Ja też piorę w swoim najpierw proszku a potem mam zamiar na początku maja wyprać w loveli.
Kupiłam ostatnio w tesco giga paczkę pampersów rozmiar 2 i chusteczki pampers -6 pack w okazyjnych cenach.Już poluję na okazje i zbieram co nie co ,ale nie szaleję tylko naprawdę jak się opłaca,żeby potem nie szarpnęlo po kieszeni .Widziałam teżw tesco opakowanie termiczne na spacer na butelkę po 11.99 zł są z 24.99 też okazja ....wpadnijcie zobaczyć może w waszych tesco będzie jeszcze więcej do upolowania :)

Pozdrawiam Was LUTOWO :)
już coraz bliżej godziny ZERO :) cha cha cha (poród)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry