reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy czerwcówek

karotka- gratuluję chłopaka :) kuruj się.. a chłop niech cię trochę po wyręcza. a próbowałaś małą inhalować?? mojemu to pomaga.
mamuska sory ale czy te foty to jakieś nagie czy co..?? ja tam na dwa fronty raczej pisać nie nadążę ..

reklama
asiorek haha jak masz ochotę możesz wrzucać nagie :-D
ja też, dlatego głównie piszę tam, a tu zaglądam czasem.

Ostatnia edycja:
Hej, ja właśnie wrócilam z kina. Myślalałam , że mi dupka odpadnie na tym fotelu. Ale film fajny.
Maluch się ruszał intensywnie, chyba za głośno dla niego.
Ja dziś zakupilam parę rzeczy dla młodego - krótkie spodenki i kurtkę zimową na zimę 2015.
karotka ja też nie mogę doczekać się czerwca, ale jutro już luty - coraz bliżej do godziny 0 :D
miłego wieczoru.

Dobry wieczór

ja tu pierwszy raz :)

Mam pierwszy weekend bez męża i Młodego i wreszcie znalazłam trochę czasu żeby pobuszować w necie i znalazłam Was :)
Mam nadzieję, że jakoś uda mi się nadrobić ten wątek ;)

Termin mam na 18 czerwca, a kto gości w moim brzuchu tego jeszcze nie wiadomo, w przyszły poniedziałek mam następny przegląd i mam nadzieję, że mój gin się już dopatrzy :)

Ostatnia edycja:
Też mam nisko ułożone łożysko, mam odpoczywać i się nie przemęczać i dostałam zakaz sprzątania uhh bo po ostatnim moim porządkowaniu wylądowałam z lekkim krwawieniem, na szczęście jak się okazało nie tyle groźnym żeby mnie trzeba było zostawić w szpitalu. Teraz się oszczędzam, odpoczywam i leżakuję i jak narazie całkiem mi z tym dobrze :)

Hej
Nie mogę spać:-( jůż drugą noc z rzędu.Dodam że o 2 síę budzę i taķ do 6.30 leżę żeby nie łazić i świecić światło_Ostatnio zbudziłam się o 4 coś parę razy a teraz coraz krócej:-( nie leżę i nie śpię w dzień i nie wiem czemu taķ jest. Też któraś taķ ma?

Kasia i mississ nie tej nocy tylko tamtej przez bezsenność ;-)obudziłam męża wierceniem się to naszła nas chęć na bara bara. .. býło świetnie jak zawsze ale potem przez dwie godziny kuła mnie chyba szyjka, raz pochwa też kłucia były koło drugiej dziurki masakra :-(dobrze. że
Słuchajcie przeszło bo rano jechać chciałam do szpitala.Ale wczoraj wieczorem też mnie kłuło i do tego dół pleców taķ bolał :-(przegiełam podczas kochania czy to normalne?

Mamagata witaj i odpoczywaj
Dziewczyny na zamkniętym nie mogę czytać z komórki i pisać nie da síę tam wejść z tel
A kompa jak włączę to siedzę przy nim dość długo aż plecy bolą albo synek chce grać w swoje gierki.
Ns zamkniętym parę dni temu dodałam swoje zdjęcia wczoraj sprawdzdałam i jůż ich nie ma.Taķ samo mojego przywitania síę tam z Wami :| nie wiem sama może síę nie zapisało ale jeszcze pokazywałam mężowi na stronie forum jak zdjęcia síę zapisały. Nie wiem jůż sama.
Z tymi kłuciami Kasiu to też aż czytałam na stronkach w necie że ponoć to normalne. W pn mam wizytę usg prenatalne to drugie darmowe to zapytam gina ,bo do swojego to mam termin na 11 lutego dopiero.
Na szczęście malutka kopie i ją dobrze czuję:-)
Mississ daj przepis na oponki te co ci taķ smaczne wyszły zrobię. Mmmmm:-)

Ostatnia edycja:
Witam nową czerwcówke, jak dobrze wstać bez bólu głowy, ale wczoraj odkryłam że mój synek jest bardzo samodzielny, dał mamie leżeć cały dzień, mała za to fikała, ale to akurat sama przyjemność, miłej niedzieli dziewczyny.
Ja się odzywam głównie tu, bo na głównym jest mój ulubiony wątek - zakupy dla maluszka.

reklama
My dzis z mężem leniu****emy. Oglądamy filmy i gotujemy barszcz z krokietami :) chodził juz za mną dłuższy czas:) . Miłej niedzieli dziewczyny :)!!!

Do góry