Hej
Nie mogę spać:-( jůż drugą noc z rzędu.Dodam że o 2 síę budzę i taķ do 6.30 leżę żeby nie łazić i świecić światł
statnio zbudziłam się o 4 coś parę razy a teraz coraz krócej:-( nie leżę i nie śpię w dzień i nie wiem czemu taķ jest. Też któraś taķ ma?
Kasia i mississ nie tej nocy tylko tamtej przez bezsenność ;-)obudziłam męża wierceniem się to naszła nas chęć na bara bara. .. býło świetnie jak zawsze ale potem przez dwie godziny kuła mnie chyba szyjka, raz pochwa też kłucia były koło drugiej dziurki masakra :-(dobrze. że
Słuchajcie przeszło bo rano jechać chciałam do szpitala.Ale wczoraj wieczorem też mnie kłuło i do tego dół pleców taķ bolał :-(przegiełam podczas kochania czy to normalne?
Mamagata witaj i odpoczywaj
Dziewczyny na zamkniętym nie mogę czytać z komórki i pisać nie da síę tam wejść z tel
A kompa jak włączę to siedzę przy nim dość długo aż plecy bolą albo synek chce grać w swoje gierki.
Ns zamkniętym parę dni temu dodałam swoje zdjęcia wczoraj sprawdzdałam i jůż ich nie ma.Taķ samo mojego przywitania síę tam z Wami :| nie wiem sama może síę nie zapisało ale jeszcze pokazywałam mężowi na stronie forum jak zdjęcia síę zapisały. Nie wiem jůż sama.
Z tymi kłuciami Kasiu to też aż czytałam na stronkach w necie że ponoć to normalne. W pn mam wizytę usg prenatalne to drugie darmowe to zapytam gina ,bo do swojego to mam termin na 11 lutego dopiero.
Na szczęście malutka kopie i ją dobrze czuję:-)
Mississ daj przepis na oponki te co ci taķ smaczne wyszły zrobię. Mmmmm:-)