Polecam! Pakowane po 4 szt z biedry. NajlepszeZjadłabym loda Snickers
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Polecam! Pakowane po 4 szt z biedry. NajlepszeZjadłabym loda Snickers
Za mną też chodzą chipsy ale zakazałam kupowania bo to już było przegięcie u mnieJa kolację zaczęłam od princessy kokosowej, potem dla równowagi jabłko chipsy paprykowe i w końcu skończyłam na sosie musztardowym z śledzi lisnera z kromka chleba
No właśnie ja sobie sama ich nie kupię, ale mąż co chwile kupi jak nie paluszki to chipsy i tak to sobie leży w spizarni i żal ich nie otworzyć też muszę wprowadzić zakazZa mną też chodzą chipsy ale zakazałam kupowania bo to już było przegięcie u mnie
Zazdroszczę!A mnie odrzuciło od słodkiego więc jest szansa, że nie przytyję 14 kg jak w pierwszej ciąży
14 kg to jest w normie.A mnie odrzuciło od słodkiego więc jest szansa, że nie przytyję 14 kg jak w pierwszej ciąży
Ja nie będę się szczepić. To temat mocno kontrowersyjny, ale pracuje z dziećmi głównie e spektrum autyzmu i za wiele się naogladalam. Nie mówię oczywiście o szczepieniach po porodzieDziewczyny, co myślicie o szczepieniach w ciąży? Chodzi mi o grypę i krztusiec.
Ja sobie ustawiłam "nagrodę", po każdym stresującym usg paczka chipsów. A ogólnie rank wchodzi mi tylko bułka z paprykarzem lub pasztetem i pomidorem hahahaZa mną też chodzą chipsy ale zakazałam kupowania bo to już było przegięcie u mnie
Myślisz, że szczepienia w ciąży przyczyniają się do autyzmu u dziecka?Ja nie będę się szczepić. To temat mocno kontrowersyjny, ale pracuje z dziećmi głównie e spektrum autyzmu i za wiele się naogladalam. Nie mówię oczywiście o szczepieniach po porodzie