reklama
Sympatyczna79
Aktywna w BB
Hej
Dzięki Kasiu za odp możliwe że od sexu.
Mam pytanie dziewczyny czytacie swoim dzieciom do snu bo ja co wieczór, synek bardzo to lubi:-)lubi wypożyczamy po 10 książek z biblioteki i dosłownie "połykamy je" .Jest jakaś granica wiekowa do ilu lat dziecku czytać żeby zasnął?;-)bo my z mężem mamy zamiar dotąd aż synek nauczy síę czytać.A u Was jak tam?
Dzięki Kasiu za odp możliwe że od sexu.
Mam pytanie dziewczyny czytacie swoim dzieciom do snu bo ja co wieczór, synek bardzo to lubi:-)lubi wypożyczamy po 10 książek z biblioteki i dosłownie "połykamy je" .Jest jakaś granica wiekowa do ilu lat dziecku czytać żeby zasnął?;-)bo my z mężem mamy zamiar dotąd aż synek nauczy síę czytać.A u Was jak tam?
Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
Sypmatyczna a ile latek ma twój synek? Mój ma 3 i usypiam go przy zgaszonym całkiem świetle... Inaczej chyba nie zasnął by mi
Ja też czasem czytam młodej,ale ona już coraz rzadziej chce
Miałam iść dzisiaj rwać 2 zęby,ale choryyy jezdem.... Katar,ból gardła,osłabienie...masakra. Nawet nie mam sił się ruszyć do lekarza...wypiłam 1 Theraflu,miałam z Polski jeszcze,ale to za mało i w domu nic kompletnie nie mam. :-( Będę musiała P. wysłać po jakiś paracetamol czy cuś...no fatalnie się czuję, 2 dzień już...
Miałam iść dzisiaj rwać 2 zęby,ale choryyy jezdem.... Katar,ból gardła,osłabienie...masakra. Nawet nie mam sił się ruszyć do lekarza...wypiłam 1 Theraflu,miałam z Polski jeszcze,ale to za mało i w domu nic kompletnie nie mam. :-( Będę musiała P. wysłać po jakiś paracetamol czy cuś...no fatalnie się czuję, 2 dzień już...
Marcysiaaa
Fanka BB :)
Super ze czytacie swoim dzieciakom. Ja tez mam taki zamiar. Sama pamietam z dzieciństwa jak mama nam czytała i to przepiękne baśnie , które pobudzały nasza wyobraźnie
ciasteczko
Fanka BB :)
Sosnowiczanka ja też Olgę usypiam przy zgaszonym świetle, leże w łóżku a ona w łóżeczku. Próbowałam czytać i nic, próbowałam opowiadac bajkę przy zgaszonym świetle i mówiła mi "mama cicho". Z tego co pamiętam to Twój synek też jest bardzo ruchliwy, Olga zanim zaśnie musi "przeorać" głowa całe łóżeczko i dopiero potem znajduje miejsce. Może taki ruchliwy typ tak ma. Aż się boję jak będę przenosić ja do normalnego łózka jak łóżeczko pójdzie dla malucha
Cisteczko nie chcesz wiedziec ile trwaly moje walki z kacprem, zeby zasypial w lozeczku w koncu dal sobie luz chociaz jeszcze mu sie zdaza, ze wszystko wywala bo on chce na dol. To go na dol zabiore a ten w ryk i pedem po schodach na gore. Wsadze do lozeczka i nawet sie nie poruszy tylko grzecznie lezy i slucha
reklama
Sympatyczna jak młody miał coś około 2 lat zaczął zasypiać przy czytaniu i tak do dziś w ciągu dnia czytamy ( jak jest czas) wierszyki rymowanki w ciągu dnia przeważnie sam mi przynosi książki i prosi żeby poczytać na wieczór opowiadania ciesze się ze lubi słuchać i mam nadzieje ze mu zostanie