reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

koronka ja mam nisko łożysko tzn na ujściu szyjki i mi lekarz nic nie kazał.. póki nie ma rozwarcia ani skróconej szyjki nic się nie może stać.. tak mi powiedział.. a unieść może się nawet w 30 tygodniu.. więc nie ma co panikować..ja robię wszystko normalnie.. no ale zdania są podzielone jak we wszystkim... GRATULUJE dziewczynki !!!!!!!!!!!!!

masakra taka tu cisza.. nie wiem dlaczego stworzyłyście 2 wątek.. w pierwszej ciąży pisałyśmy całą ciążę na jednymi było ok.. nikomu to nie przeszkadzało że jest ogólnie dostępny. po to jest chyba forum..

Ostatnia edycja:
reklama
Tez zauważyłam ze nikogo nie ma. Nie jestem na zamkniętym wątku i to forum jest moim jedynym miejscem . Szkoda ze tak wyszło :( zawsze sporo sie tu działo :)

Hej dziewczyny możemy pisać tutaj :) same sobie stworzymy miejsce do pisania. Ja dziś miałam ciężką noc, brzuch mnie bolał i kręciłam się z boku na bok. Dodatkowo co noc mam ciekawą atrakcję w postaci krwi z nosa :( Czytałam, że to coś normalnego w tym okresie,
Koronka gratuluję dziewczynki.
Wiecie, ze wśród moich koleżanek i znajomych w ciązy nie ma ani jednej dziewczynki w brzuszku, same chłopy.
Lecę na śniadanko, udanej soboty babeczki.

Koronka gratuluje corci;)
U mnie tez ciężko mały jest chyba tak nisko i dziwnie ułożony ze uciska jak się schylam i takie parcie na odbytych czuje masakra bo to boli :(
Idę kawke robic:)

A ja dzis spałam jak zabita! Nie slyszam nawet nam M szedł do pracy.

Sempre wsród moich znajomych tez sami się chłopcy rodzą:)

Rany ale sniegu u nas napadało. Niebawem ubieram sie i do pracy, miłego dnia!

Dzien dobry :)
Koronka ja w pierwszej ciazy tez wrocilam do pl tyle, ze w polowie. Nie wiem jak wasze rejony z robota ale moje kiepskie wiec wrocilismy na troche a zostajemy na dlugo :)
Zycze jednak powodzenia i zeby wam sie w pl udalo :) gratuluje coreczki :)
Sampre w takim razie dziewczynki beda kiedys mialy wziecie :D tyle slicznych chlopcow wkolo :)
U nas na szczescie troche stopnialo i resztki tylko leza :)

hejka.. no moj mlody pobil rekord spania a mamusia razem z nim..... :) tatus na zakupy tez pojdchal dopiero co... nie pamietam kiedy tak spalam oststnim razem chyba ze 2 lata temu:D
kasia znam ten bol.. moj tez kopie mnie tak gdzie nie powinien.. taki mlody a juz mamie w tylek kopie...
sempre no z ta krwia tez czytalam ze to mozliwe mnie za to nachodzi katar ciazowy o ktorym nie wiedzialam ze moze wogole taki byc... katar potworny tylko po18 ze oddychac nie idzie i cala noc z otwarta buzia..
co do chlopcow to tylko moja siostra ma 2 dziewczynki a tak to rowniez sami chlopcy . a gdzies byl artykul ze rodzi sie wiecej dziewczynek... hmmmm....
sniegu wczoraj troche dosypalo ale nie za duzo.. dzis mam wietrzenie sypialni bo tak sloneczko swieci fajnie i lekki mrozik..
masakra jak ja teraz przybieram na wadze . w tydzien prawie kg.... tylko ze caly czas mi burczy w brzuchu i az sie trzese na jedzenie....
milego dnia dziewczyny... :D

Sosnowiczanka ja też spalania ze nie wiem kiedy Rafalisko do pracy poszło:D

Asiorek no to nic tylko się cieszyć dluuugim spankiem.
Daj trochę slonka:D

U nas śniegu mnóstwo, zapraszam na sanki:D

Hej laski :-) Melduję,że po wczorajszym usg wszystko ok i będzie chłopak :-) P.skacze z radości, a ja się przyzwyczajam do tej myśli..bo wolałam druga córkę,ale najważniejsze,że dziecko zdrowe..
Idę coś zjeść haha :-)

reklama
Witam w sniezną sobote. Ja dzisiaj w szkole, robie kurs na księgowego. Nie miałam jak pospac, wiec zazdroszcze tym co poleniuchowaly.
Koronka - ja w poprzedniej ciąży mialam problem z nisko ułożonym łożyskiem. Moje zakrywalo ujście szyjki. Wraz z rosnącym brzuchem poszlo do góry. Mialam nie dźwigac, co i tak w ciąży niewskazane :-) trzeba tez uwazac podczas seksu, raczej delikatnie. Przy plamieniach jechac od razu na ip. Juz sie strasze, ale gin mnie uspokajal, ze o nisko ulozonym to mozemy mowic dopiero po tym 3 usg, ze teraz jest tam malo miejsca i dlatego lozysko wykorzystuje kazda przestrzen.
Pisze z tela, sory za pisownie :-)

Do góry