Martyna - no zdarza się, co poradzisz. Szkoda, że to nie sezon na grzyby czy jagody
Mam nadzieję, że byłaś ciepło ubrana i nie zmarzłaś.A takie okazje, jakie wyhaczyłaś ojj lubie bardzo!
Ciasteczko - To dobrze czytać takie wieści, oby każdy wyjazd tak się kończył ;* 3bit, o mniaaam
)
Lolcia - śmieszny ten Twój synuś
Lepiej niech wyciągną dzidziusia kiedy przyjdzie czas
Alkmena - historie porodowe i podobne programy lecą na TLC.
Mississ - czorcie jeden, na małysza wszędzie sikaj! Kurdeee cały czas coś u Ciebie, nie ma lekko :/ oby drug połowa ciąży była dla Ciebie łaskawsza ;*
Sosnowiczanka - haha, dobrze musiałaś wyglądać na wychodku
może w teleexpressie Cię zobaczymy? A co do bólu głowy, bierzesz duphaston? Jak mi lekarz go odstawił to ból głowy znikł jak ręką odjął.A Alanek jaki kochany <3
Koronka - ja jestem 20tyg i 5kg+
My już zrobiliśmy decydujące posiedzenie odnośnie wykończenia pokoiku, mebli, sprzętu itd. Na początu lutego malowanie, a w połowie napad na Ikeę. Do wielkanocy chcę mieć wszystko z głowy, żeby już nie latać, a raczej się nie toczyć po sklepach
Dzisiaj był kolejny dzień spotkań, babski wypad do kumpeli, która 6 miesięcy temu urodziła moją przyszłą synową haha
Kinga przygotowała mi 3 kartony ciuszków, bo nie wiedziała jeszcze jaka płeć, no i się lekko zdziwiła że Edłardo zamieszkuje mój brzucho. W związku z tym kartony zostały na swoim miejscu
Aha, no i wczoraj byliśmy u doktorka i tym razem zamiast wizji była fonia, także słuchaliśmy serducha, tylko czekałam aż młody przemówi "luke, i'm your father' i taki szuum
Wsio ok, za 2 tyg połówkowe to dr śmiał się że zrobimy casting
Będzie płytka i zdjęcia.