reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
Kasia gdyby moja psina stała i czekała aż ją ostrzygę to pewnie też by fajnie wyglądała;dd ale nie..przecież ona ma ADHD. A zupkę jutro zrobię..wygląda apetycznie.
Ginger dawaj foto;dd

ps.na grupie założyłam wątek fotkowy.

Kasia - uwielbiam zupę gulaszową! Smaka mam teraz. Mniam. Może w sobotę zrobię i tort szpinakowy na deserek :)

Małgoś - młody zachwycony balem. Cieszy mnie to bardzo.

Ginger - nie wstydź się! :)

Małgoś - super, że wyniki ujemne :)

Chłopaki nakarmione. Młody kończy pizzę. Zasuwa az mu się uszy trzęsą :)

Hej :) nie mam siły was nadrabiać głową mnie boli :/ doczytałam tylko o bograczu Lubie ta zupkę musze zrobić dawno nie było.
Ja jutro mma wizytę i z tego stresu chyba źle się czuje...

Mi też głową peka aż mnie mdli. Do tego jak przeczytałam o tej zupie to sorry dziewczyny myślałam że do kolacji nic nie zjem:))
Dalej nie mogę patrzeć na mięso to dlatego.

Malutka na pewno wszystko będzie ok, tule ;**

Współczuję Wam z tymi głowami i tulam mocno:*

Pies obciety ale nie do końca, borok tak się trzasl że o malo zawału by chyba dostał:eek: jutro poprawie w każdym razie źle nie wygląda:)

MalaZosia to na wzajem zrobilsmy sobie smaka bo mi ciągle ta pizza po głowie chodzi:D

reklama
Dzien dobry!
Nie mialam kiedy dzisiaj sie odezwac ale podczytywalam na telefonie.. Tylko teraz nie wiem juz co ktorej odpisac..
Ja od ostatniej wizyty czyli przez miesiac przytylam 3,5 kg.. Jakos duzo bardzo.. A w sumie to 5 kg od poczatku.
Malutka ja jutro tez mam wizyte ale jakos staram sie nie denerwowac.
Mamuska i co z wozkiem? Wiadomo cos?
Uciekam kapac mala:)

Do góry