reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Jasne wy mi mówcie dalej o tym Mc jak ja mam tak daleko:(

Zosia mi się rzuciło w oczy ze ten gin panikowal,dla mnie to ju z byłby skreślony bo nie czulabyn się bezpiecznie. I gratki synka potwierdzonego.

Ciasteczko ja bym wzięła 160

reklama
Ciasteczko też wzoelabym 160cm.

MalaZosia gratki synusia potwierdzonego.

A mnie dalej kluje wrrrr...

A ten fb to mi pasuje:):)

Ostatnia edycja:
Witam i ja :) ja dziś pospałam do 11.00 korzystam póki mogę :) byłam na zakupach i spacerku u nas wczoraj tez było z -7 a dziś + 2. Kupiłam też dzis piersze bodziaki dla Oliwki wrzucę fotke w odpowiedni wątek:)
nathali super że będziesz już w domu oprócz luteiny coś jeszcze ?? masz leżeć ??
małazosia ja mam połówkowe 30.01 będzie to 21 tydzień i 5 dni więc myślę że wizytę masz oki . połówkowe robi się do 22 tygodnia. Moja dzidzia w poniedziałek tez była leniwa nie chciała sie pokazywać ale lekarka mówiła że na połówkowym powinno być lepiej, lepsze fotki :) u mnie u lekarki też zawsze opóźnienia a chodzę prywatnie ale z tego co widzę to poprostu jedna pacjentka siedzi 10 minut a druga 30 minut z stąd opóźnienia, albo ja tylko po receptę wpuści mnie Pani przed siebie :) ale jestem z niej zadowolona ma super sprzęt , nie spieszy się.
ciasteczko a dla mnie słodycze mogły by nie istnieć wole kwaśne a najlepiej to mi wchodzą suche bułki heheh mmmmm
ciasteczko my będziemy kupować łóżeczko z funkcja tapczanika 140/70

Dziewczyny zrobię grupę zamknięta BB czerwcówki 2015 na fb będziecie ja mogły znaleźć w wyszukiwarce BB zobaczymy czy się sprawdzi
Potrzebuje jedna osobę w znajomych co by grupę założyć ;) która chętna? :D

Ostatnia edycja:
Justyna: tez myślałam o tej poduszcze, narazie wkładam taka normalna ale ona sie wysowa . Poza tym maż wyjechał na kilka dni a tylko on potrafi mnie uśpić ( zna takie miejsce na mojej głowie i masuje, wtedy odlatuje ) :)

MalaZosia. To jakieś błędne informacje masz ja jestem w 20 tyg i bede miała badanie nieinwazyjne tzw NIFTY które można wykonywać do 24 tyg ciazy .

reklama
Jakby któraś chciała to jest na fb BB czerwcówki 2015 można tam się bardziej poznać nie opuszczając oczywiście tutejszego miejsca :)

Do góry