reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy czerwcówek

Jasne wy mi mówcie dalej o tym Mc jak ja mam tak daleko:(

Zosia mi się rzuciło w oczy ze ten gin panikowal,dla mnie to ju z byłby skreślony bo nie czulabyn się bezpiecznie. I gratki synka potwierdzonego.

Ciasteczko ja bym wzięła 160

reklama
Ciasteczko też wzoelabym 160cm.

MalaZosia gratki synusia potwierdzonego.

A mnie dalej kluje wrrrr...

A ten fb to mi pasuje:):)

Ostatnia edycja:
Witam i ja :) ja dziś pospałam do 11.00 korzystam póki mogę :) byłam na zakupach i spacerku u nas wczoraj tez było z -7 a dziś + 2. Kupiłam też dzis piersze bodziaki dla Oliwki wrzucę fotke w odpowiedni wątek:)
nathali super że będziesz już w domu oprócz luteiny coś jeszcze ?? masz leżeć ??
małazosia ja mam połówkowe 30.01 będzie to 21 tydzień i 5 dni więc myślę że wizytę masz oki . połówkowe robi się do 22 tygodnia. Moja dzidzia w poniedziałek tez była leniwa nie chciała sie pokazywać ale lekarka mówiła że na połówkowym powinno być lepiej, lepsze fotki :) u mnie u lekarki też zawsze opóźnienia a chodzę prywatnie ale z tego co widzę to poprostu jedna pacjentka siedzi 10 minut a druga 30 minut z stąd opóźnienia, albo ja tylko po receptę wpuści mnie Pani przed siebie :) ale jestem z niej zadowolona ma super sprzęt , nie spieszy się.
ciasteczko a dla mnie słodycze mogły by nie istnieć wole kwaśne a najlepiej to mi wchodzą suche bułki heheh mmmmm
ciasteczko my będziemy kupować łóżeczko z funkcja tapczanika 140/70

Dziewczyny zrobię grupę zamknięta BB czerwcówki 2015 na fb będziecie ja mogły znaleźć w wyszukiwarce BB zobaczymy czy się sprawdzi
Potrzebuje jedna osobę w znajomych co by grupę założyć ;) która chętna? :D

Ostatnia edycja:
Justyna: tez myślałam o tej poduszcze, narazie wkładam taka normalna ale ona sie wysowa . Poza tym maż wyjechał na kilka dni a tylko on potrafi mnie uśpić ( zna takie miejsce na mojej głowie i masuje, wtedy odlatuje ) :)

MalaZosia. To jakieś błędne informacje masz ja jestem w 20 tyg i bede miała badanie nieinwazyjne tzw NIFTY które można wykonywać do 24 tyg ciazy .

reklama
Jakby któraś chciała to jest na fb BB czerwcówki 2015 można tam się bardziej poznać nie opuszczając oczywiście tutejszego miejsca :)

Do góry