Hej mam tylko pół godziny na odpoczynek bo córka z babcia na dworze więc odpoczywam. Byliśmy wczoraj u lekarza, oprócz kaszlu i kataru nic nie ma, mogłaby to przechodzić ale z powodu wyjazdu niestety dostała antybiotyk bo nie wiadomo czy do niedzieli by przeszło. No więc znowu niepotrzebnie ją faszerujemy.
Alkmena dzięki na info o duphastonie. W takim razie też chce bo brać jak najdłużej bo dobrze się czuję. Co prawda jest cholernie drogi ale co zrobić.
Kasia ja w tym roku kończę 31 a często pytają się mnie o dowód
może to i lepiej
Smile jak masz zły humor i czujesz się brzydka może wizyta u kosmetyczki na jakiś masaż twarzy, maseczkę itp. Ja we wtorek też miałam słaby dzień, zrobiłam paznokcie, pomalowałam się i poszłam do mamy na urodziny. Trochę pomogło
Lolcia syn teraz mały i chudy ale pewnie jak przyjdzie jego czas to nadrobi
podziwiam 650gram, takie maleństwo. To są naprawdę cuda że takie maleństwo przeżyje i ma się dobrze. Co do prokocimia to dam średnie/słabe opinie ale leżałam na innym oddziale i to była inna bajka niż Twoja. Powiem tylko, że takie poniżenie rodziców jakie panuje na tamtym oddziale to w żadnym innym szpitalu się nie spotkałam
Mamuśka moja wymarzona waga to 52 kg ale to marzenie. Chciałabym uzuskać po porodzie 54-55. W pierwszej ciąży startowałam z 56, schudłam do 54 a potem przytyłam do 67 na koniec. W drugiej startowałam z 61, schudłam do 58 a teraz jestem na zero czyli 61. Podobnie jak Ciebie ćwiczenia mnie męczą jedynie rower uszczęśliwia ale tylko w teranie z gotową trasą nie bez celu. U mnie taki munus że kocham czekolade i nie potrafię się jej oprzeć
Przepisałam się na prenatalne na 21 i bardzo się cieszę, że tydzień wcześniej bo już nie mogę doczekać się tej płci
Co do przykrywania dzieci to ja na początku do 2-3 miesiąca trzymałam w rożku, potem w śpiworku. Chciałam w kocyku albo jakieś malutkiej kołderce minky (mam akurat po córce) ale boję się że się przykryje przez przypadek i udusi. Chyba za dużo się naczytałam.
Tyle pamiętam choć przeczytałam wszytsko
skleroza ciążowa daje coraz więcej znać, ja już wszytsko zapisuje, nawet na małe zakupy z karteczka idę.
Miłego popołudnia