reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy czerwcówek

Z tego linka na grupę zamknięta na bb wyrzuca mi jakiś piątek 13 nie wiem o c o kaman
Jak mnie dziś boli nie wie czy krocze czy pachwiny ale starsznie mam podobno minę sraj ace go kota ;D
Dziś bylam w Tesco i kupiłam skitelsy i żelki robaki i mię Mdli :D
A i zupę kalafiorowa ugotowalam śnieg się topi i jest chlapa
Co do poduszki ja dostałam ta motherhood fajnie mi się śpi

reklama
Smile - źle się wyraziłam. Nie panikował a się strasznie przejmował tą pacjentką :)

Grabola- on też ten mój gin się nie spieszy, jest bardzo dokładny. Na NFZ ma pacjentki rozpisane co 15 minut a z reguły wizyta trwa 20-25 a ciężarne 30-40 minut. Siostra go bardzo poleca. No i na prawdę jest świetny ale trudny w komunikacji :) Mam wrażenie, że szkoda mu kasy i dlatego nie daje skierowań. No ale liczy się dobro pacjenta nie? Jak ma takie opory to niech same prywatne wizyty ma i po sprawie ;)

Marcysia- NIFTY test kosztuje 3000 zł a na takie badanie mnie nie stać. A dlaczego je robisz? Jesteś w grupie ryzyka czy po prostu nie masz co z kasą robić? :p

Mississ- na FB tylko nasze foty i info a zostajemy na BB ale na ogólnym ja chcę. No nie wiem jak Wy chcecie :)

Wymarzłam na tym dworze, buty mi przemokły. Młody pozjeżdżał na ślizgaczu z górki, jeszcze sie dało i to całkiem fajnie. Ale pewnie jutro juz mega chlapa będzie i tyle.
Zrobiłam młodemu pizzę ze szpinakiem i wciagnął aż miło :) Niedługo na judo idziemy. P zjadł pierogi z mięskiem (mrożone z Biedronki) i ze śmietaną. A mnie wzięło na chlebek z serem żołtym i ketchupem :D

Jakaś taka padnięta się czuję, nie wiem czemu.

Wysłałam na FB prośbę o dołączenie do grupy :)

Ostatnia edycja:
wysłane do wszystkich ufff ile Was jest ... :-D
mnie obojętne tu czy tu czy tu :p

MalaZosia ser i keczap mniam :D
u mnie ost rządzą kanapki z szynką konserwową i ogórkiem świeżym :D
lub tosty z serem :D

a za czekoladę was nie lubie o !

reklama
Do góry