reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Z tego linka na grupę zamknięta na bb wyrzuca mi jakiś piątek 13 nie wiem o c o kaman
Jak mnie dziś boli nie wie czy krocze czy pachwiny ale starsznie mam podobno minę sraj ace go kota ;D
Dziś bylam w Tesco i kupiłam skitelsy i żelki robaki i mię Mdli :D
A i zupę kalafiorowa ugotowalam śnieg się topi i jest chlapa
Co do poduszki ja dostałam ta motherhood fajnie mi się śpi

reklama
Smile - źle się wyraziłam. Nie panikował a się strasznie przejmował tą pacjentką :)

Grabola- on też ten mój gin się nie spieszy, jest bardzo dokładny. Na NFZ ma pacjentki rozpisane co 15 minut a z reguły wizyta trwa 20-25 a ciężarne 30-40 minut. Siostra go bardzo poleca. No i na prawdę jest świetny ale trudny w komunikacji :) Mam wrażenie, że szkoda mu kasy i dlatego nie daje skierowań. No ale liczy się dobro pacjenta nie? Jak ma takie opory to niech same prywatne wizyty ma i po sprawie ;)

Marcysia- NIFTY test kosztuje 3000 zł a na takie badanie mnie nie stać. A dlaczego je robisz? Jesteś w grupie ryzyka czy po prostu nie masz co z kasą robić? :p

Mississ- na FB tylko nasze foty i info a zostajemy na BB ale na ogólnym ja chcę. No nie wiem jak Wy chcecie :)

Wymarzłam na tym dworze, buty mi przemokły. Młody pozjeżdżał na ślizgaczu z górki, jeszcze sie dało i to całkiem fajnie. Ale pewnie jutro juz mega chlapa będzie i tyle.
Zrobiłam młodemu pizzę ze szpinakiem i wciagnął aż miło :) Niedługo na judo idziemy. P zjadł pierogi z mięskiem (mrożone z Biedronki) i ze śmietaną. A mnie wzięło na chlebek z serem żołtym i ketchupem :D

Jakaś taka padnięta się czuję, nie wiem czemu.

Wysłałam na FB prośbę o dołączenie do grupy :)

Ostatnia edycja:
wysłane do wszystkich ufff ile Was jest ... :-D
mnie obojętne tu czy tu czy tu :p

MalaZosia ser i keczap mniam :D
u mnie ost rządzą kanapki z szynką konserwową i ogórkiem świeżym :D
lub tosty z serem :D

a za czekoladę was nie lubie o !

reklama
Do góry