M
marzycielka
Gość
Witam,
też nieśmiało chciałbym się do Was dołączyć. Mam na imię Natalia, aktualnie z Wawy, ale pochodzę z Wrocka. Jestem w 5 tygodniu ciąży - termin z kalkulatorów internetowych 30 czerwca.
Mam 11 miesięczna córeczkę Ninę - byłam Listopadóweczką 2013. Aktualna ciąża jest moją 3, gdyż pierwszą poroniłam (puste jajo, poronienie samoistne).
Ciąża jest dla mnie małym zaskoczeniem. O pierwsze 2 staraliśmy się ponad 3 lata, stąd jakoś mało przejmowałam się tym, ze się nie zabezpieczamy. A teraz to już duże szczęście i olbrzymi strach czy wszystko będzie dobrze Ciąże potwierdziłam Betą. Dopiero za 3 tyg mam USG i wizytę u gina. Zazdroszczę tym co już wiedzą, że jest serduszko i maleństwo rośnie
Ale fajnie, to jest nas już trzy z tym samym terminem.
no normalnie wypisz wymaluj moje wrazenia, ja tu spodziewalam sie bolow brzucha, mdlosci niewiadomo czego a tu tylko dziwne uczucie wzdecia takiej jakby pelnosci, i spanie, ciagle spanie (gdybym tylko mogla ) bo zjesc zawsze lubialam wiec tego nie licze, a myslalam. ze tylko u mnie tak bezproblemowo, przynajmniej narazie
Czytałam , że mdłości pojawiają się między 5 - 6 tygodniem ciąży.
Oglądam te wszystkie wózki , o których mi piszecie i rzeczywiście stwierdzam , że skrętne koła to wygoda.
Dobra idę z psami i kładę się z książką do łóżka.
Zajrzę do was jeszcze przed snem ;-)