Ależ piszecie, normalnie nadążyć nie idzie
Tak więc przede wszystkim witam nowe mamusie, super ze jest nas coraz więcej :-)
MamaAnia mnie tez minęły mdłości. Z jednej strony niby fajnie, ale z drugiej... Hmmm, póki co jakaś przewrażliwiona się chyba robię, zapisałam się do jeszcze jednego ginekologa, tym razem na nfz, mam zamiar do dwóch chodzić. Nie wiem czemu, jakoś tak sobie pomyślałam, szybko zadzwoniłam i miałam ogromne szczescie bo ktos zrezygnował z wizyty i idę juz w czwartek
Z tą narkozą doskonale cię rozumiem... Mój syn miał 6 miesiecy jak mial rezonans magnetyczny robiony, w pełnej narkozie, jak mu wbijali wenflon, usypiali to dosłownie wyłam jak bóbr... ;(((
Alkmena ja tez mam wstręt do horrorów, od dawna, jakoś nie bardzo idzie mi oglądanie takich filmów:/
Tak piszecie o tej różnicy wieku miedzy dziecmi, moja kolezanka ma siostrę młodszą o 26 lat
MałaZosia ja tez przezyłam szok jak sie dowiedziałam o ciąży
Teraz minął, bardzo sie cieszę
Nawet dziś u mojego endokrynologa byłam, i pani dr mi tez serdecznie pogratulowała, twierdząc ze teraz własnie jest najlepszy czas na dziecko. Argumentowała tym ze różnica wieku między moimi dziećmi bedzie niewielka, ja jeszcze dość młoda, a im póżniej tym mogło by być różnie (mam bardzo zaburzoną gospodarkę hormonalną)... Może i racja
Ciasteczko lekarz wypisał ci antybiotyk w ciąży?
MamaAnia Odpędz od siebie głupie myśli! Badziesz jeszcze na komuni swoich wnuków
niemusisznic ja miałam usg które wykazywało 4tydz, widoczny był pęcherzyk, choć jeszcze pusty (serduszko pokazało sie w 7 tyg dopiero)
Faktycznie z tym becikowym jest tak ze musisz zgłosić sie do lekarza przed 10 tyg ciąży. Po porodzie lakarz wypisuje takie zaświadczenie, z mopsu jesli dobrze pamiętam, w którym wpisuje kiedy odbyła sie pierwsza wizyta.
Agawera mój gin bierze 100zl za samą wizytę, a z usg 150zl.
Marzycielka może być ciężko z wizytą u fryzjera w tym tygodniu;-) Przed wszystkimi świętymi zawsze duzy ruch, wiem bo pracuje w salonie fryzjerskim:-) Ale dobrze jest wziąść nr telefonu i zapisać się na jakąś godzinę.
Erzsebeth ale masz dużą rodzinę, fajnie
Jesteś chrzestną swojej siostry, dobrze zrozumiałam?
Marzycielko kolezanka miała roana. Ogólnie była zadowolona, fajna duza gondola, w spacerówce córcia malo siedziała, szybko zamienili na parasolkę. Jedną większą wadą było to ze przednie koła nie są skrętne...
Mój synuś jeżdził tako warriorem, kupiłam nowy, gondolę mam w stanie jak nówka, więc wykorzystam pewnie, a spacerówka marzy mi się Quinny Moodd,. No ale to zobaczymy jeszcze. Ogólnie byłam nawet zadowolona z Tako.
Chyba trzeba założyć nowy wątek o wózkach, co by było wszystko w jednym miejscu...