reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
Akurat moj mężowy to Patryk ;p u nas mozliwe ze chlopiec bedzie Max chociaz nie do konca mi lezy to imie ;p

Niobe tak jak lolcia mowi jak sie dzieci urodza bedzie lepiej, na razie musimy wytrzymac.

Jestem po pierwszej wizycie u gina, jest fasolka na właściwym miejscu i nawet serduszko biło takie malutkie . Lekarz powiedział że wszystko książkowo i zlecił badania następna wizyta za 3 tygodnie już się nie mogę doczekać.:-D

super:) zdjęcie z usg masz? :-)

dziewczyny ja też miewam gorsze dni..było mi już tak wygodnie..dawid odchowany..samodzielny..sam się sobą zajmie..my z mężem lubimy wyjść na jakieś imprezy, potańczyć a teraz... wszystko się skończyło;dd znów trzeba oswajać się z myślą, że będą nowe obowiązki..zero wolnego czasu dla siebie.. ale jeśli nie zdecydowałabym się teraz to wiem, że dawid zostałby jedynakiem bo ja jestem tchórzem wygodnickim;dd a już na pewno nie chciałabym w późnym wieku dziecka. Więc są dni kiedy boję się jak to będzie a są dni kiedy chodzę z bananem na buzi i myślę tylko o jednym..kiedy będę miała maluszka w domku.

MamaAnia super wieści! Gratulacje!
Smile dla pocieszenia napiszę ci, że ja wprawdzie w Polsce mieszkam, ale wizytę kolejną mam dopiero za miesiąc, aserduszka jeszcze nie widziałam. Mogłabym wprawdzie iść na usg między wizytami, ale co to zmieni?

Jutro muszę zadzwonić do mojego gina z potwierdzeniem, że zdecydowaliśmy się na badania prenatalne, te nieinwazyjne.

Drogie przyszłe mamy :) widzę ile Was jest i aż mi żal... prowadzę badania do pracy magisterskiej i mam problem z uzbieraniem 60 osób tak szczęśliwie oczekujących dzidziusia jak Wy ! Bardzo proszę o pomoc. Link do ankiety zamieściłam w działce odpowiedniej dla ankiet. Wasza pomoc jest dla mnie niezbędna... choć w zamian mogę oferować jedynie bezgraniczną wdzięczność.

Jeszcze raz witam wszystkie mamuśki ;) pierwszą wizytę miałam 06.10 widoczne dwa pęcherzyki <3 kolejna 27.10 już nie mogę się doczekać :)

reklama
Do góry