reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Kurde lolcia a moja gnida sie przyczłapała do nas do łóżka. No nie mogę go oduczyć tych wycieczek... :( jak mi brzuch urośnie to ja nie wiem jak my sie pomieścimy.
Mimula jeszcze raz gratulacje ;)

reklama
Witam wszystkich po 12 godzinach pracy :)
Dziś powiedzialam o moim odmiennym stanie koleżance z pracy, bo chciała abym coś dzwignęła,bo ona nie nie może (też jest w ciąży), to jej powiedziałam,że witam w klubie :) Zapytała czemu siedzę cicho, wiec powiedziałam,że czekam na usg ,a to już za 2 dni -jest stres :)
Dziewczyny pracujecie czy zajmujecie się domem ? Ja sie zastanawiam kiedy powiedzieć finoto w pracy, narazie czuje sie w miarę dobrze,oprócz lekkich mdłosci dni są w miare do przezycia :)

Dżoana9 póki co pracuje, na szczęście mam fajne dziewczyny w pracy które rozumieją ten wyjątkowy stan.. Chciałabym pracować jak najdłużej :)

Hehe martucha moj starszy szybko zaczal sam zasypiac, mniejszy robak sie dopiero uczy ale mam ten komfort ze on jeszcze w lozeczku (turystycznym) i nie wyjdzie :D a lozko kupicie wieksze :D tylko bierzcie od razu 4ro osobowe :D
Dzoana ja matka na pelen etat :D ale kuzynka meza ma termin na stycznia i do roboty chodzi bo mowi, ze wiecej odpocznie niz przy 2,5 letnim synku :D

Mimula, to masz szczescie,że masz fajną ekipę w pracy. Ja też nie moge narzekać,ale chciałabym już się troszkę poobijać,choc obawiam sie ze moze mnie to rozleniwic,a tak chociaz jestem aktywna :)

Lolcia....osz to kobita szalona :) Ponoc praca z dziećmi wymaga duuuzo wysiłku,az sie boje jak dam radę ze swoim dzieckiem/swoimi dziecmi :)

Dzoana nie boj sie nie ma czego :D na pocieszenie powiem, ze nikt tego za ciebie nie zrobi ;)
Martucha ale ja mam wlasnie dobry humor :p a wspolczuc nie ma czego :p dwoje najukochanszych istot z toba w lozku :p

Dżoana 9 W pierwszej ciąży od 4go m-ca byłam na zwolnieniu... I przydało się to leniuchowanie :)

martucha020290 mój taki duży lobuz a tez wycieczki sobie do naszego łóżka urządza.. Bo w "naszym" lepiej się wysypia :)

reklama
Do góry