reklama
Dostalam luteine i za 10 dni kontrola. Jestem na lekach przeciwzakrzepowych wiec mam nadzieje że nie skonczy to sie źle
kochana ważne, że serduszko bije i wszystko z maluszkiem ok. Co do krwiaka lekarz sobie poradzi i z tym a Ty musisz być dobrej myśli.
witam kolejną mamusię
Fifii witaj odnosnie paracetamolu to ja od kilku lekarzy slyszalam, ze w ciazy albo on albo apap ba na tej samej bazie stworzone a unikac wszelkich ibupromowych tabsow
Archea nie przesadzaj piekna mamuska z ciebie
Malutkas zdrowka
Niobe gratuluje serduszka
Mamamm witaj
Wlasnie wcinam kielbaske z musztarda dziwne to u mnie bo takiego nie jadam ale mi smakuje starszy w przedszkolu a mlodszy spi
Archea nie przesadzaj piekna mamuska z ciebie
Malutkas zdrowka
Niobe gratuluje serduszka
Mamamm witaj
Wlasnie wcinam kielbaske z musztarda dziwne to u mnie bo takiego nie jadam ale mi smakuje starszy w przedszkolu a mlodszy spi
Kamcia2810
Fanka BB :)
niobe fajnie, że już widziałaś dzieciątko. A krwiak powinien ładnie zniknąć. Nie martw się, będzie dobrze.
mamaAnia powodzenia na wizycie.
witam nowe mamusie i gratuluję. Moje dzieciątko śpi więc mam chwilkę spokoju . Powiem wam, że zaczynam dostrzegać zalety braku lustra w domu Mam tylko jedno w łazience i widzę samą twarz. Brzuch mnie okropnie boli, ale wiem, że to moja wina bo za dużo wysiłku mam to tego dziecko maksymalnie wypompowuje ze mnie energię.
mamaAnia powodzenia na wizycie.
witam nowe mamusie i gratuluję. Moje dzieciątko śpi więc mam chwilkę spokoju . Powiem wam, że zaczynam dostrzegać zalety braku lustra w domu Mam tylko jedno w łazience i widzę samą twarz. Brzuch mnie okropnie boli, ale wiem, że to moja wina bo za dużo wysiłku mam to tego dziecko maksymalnie wypompowuje ze mnie energię.
martucha020290
Fanka BB :)
Niobe super że serduszko bije.
Oby szybko ten krwiak zniknął i juz sie zaden nie pojawial.
Ja też witam nowe mamusie
lolcia mały spał ?? ooo... udało sie nakłonić czy tak go zmęczylaś że sam poszedł??
Smile nie smutaj tylko sie wygadaj i bedzie lżej. Przyjmiemy to na klate
kurze ja też mam dzisiaj jakis slaby, śpiący dzien... nic mi sie nie chce. Kopytka dzisiaj na obiad bo nie mam na nic sily
Oby szybko ten krwiak zniknął i juz sie zaden nie pojawial.
Ja też witam nowe mamusie
lolcia mały spał ?? ooo... udało sie nakłonić czy tak go zmęczylaś że sam poszedł??
Smile nie smutaj tylko sie wygadaj i bedzie lżej. Przyjmiemy to na klate
kurze ja też mam dzisiaj jakis slaby, śpiący dzien... nic mi sie nie chce. Kopytka dzisiaj na obiad bo nie mam na nic sily
reklama