reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy czerwcówek

To może i ją dołącze. Test robiłam w piątek. Do lekarza wybieram się w przyszłym tygodniu.. o ile wytrzymam ;) udało się za 5 cyklem.. to moja druga ciąża. Mamy synka 1,5 rocznego.

reklama
Fifii witaj ;) odnosnie paracetamolu to ja od kilku lekarzy slyszalam, ze w ciazy albo on albo apap ba na tej samej bazie stworzone a unikac wszelkich ibupromowych tabsow :)
Archea nie przesadzaj :p piekna mamuska z ciebie :)
Malutkas zdrowka :)
Niobe gratuluje serduszka :)
Mamamm witaj :)
Wlasnie wcinam kielbaske z musztarda :D dziwne to u mnie bo takiego nie jadam ale mi smakuje :D starszy w przedszkolu a mlodszy spi :)

niobe fajnie, że już widziałaś dzieciątko. A krwiak powinien ładnie zniknąć. Nie martw się, będzie dobrze.
mamaAnia powodzenia na wizycie.

witam nowe mamusie i gratuluję. Moje dzieciątko śpi więc mam chwilkę spokoju :). Powiem wam, że zaczynam dostrzegać zalety braku lustra w domu:-p Mam tylko jedno w łazience i widzę samą twarz. Brzuch mnie okropnie boli, ale wiem, że to moja wina bo za dużo wysiłku mam to tego dziecko maksymalnie wypompowuje ze mnie energię.

Niobe super że serduszko bije.
Oby szybko ten krwiak zniknął i juz sie zaden nie pojawial.
Ja też witam nowe mamusie ;)
lolcia mały spał ?? ooo... udało sie nakłonić czy tak go zmęczylaś że sam poszedł?? :p
Smile nie smutaj tylko sie wygadaj i bedzie lżej. Przyjmiemy to na klate ;)
kurze ja też mam dzisiaj jakis slaby, śpiący dzien... nic mi sie nie chce. Kopytka dzisiaj na obiad bo nie mam na nic sily ;)

reklama
Do góry