reklama
AldonaSarnowska
Początkująca w BB
Witam wszystkie nowe mamy na czerwiec spora gromadka już. U mnie przeprowadzka do Poznania potwierdzona i tam już będę rodzić, trochę mnie to wszystko stresuje.
Pozdrawiam ciepło
Pozdrawiam ciepło
Hej! To ja też dołączę do was W sobote robiłam test i wyszły 2 piękne krechy (drugi miesiąc starań). Jedyne objawy to bolące piersi i brzuch, mam nadzieje że ominą mnie mdłości tak jak w pierwszej . Malutkans co do paracetamolu to wyczytałam na tej stronie, że powinno się unikac go w 1 trymestrze, więcej nie wiem bo nie musiałam brać. Co ci dolega?
Ginger dziękuje za informacje, aż się udam do tego sklepu i poogladam cos w sieciówkach (w sumie nie pomyślałam że czesto tam widac takie działy ciążowe) :-) A ubranka świetne, naprawde fajnie Ci sie udało trafic
Odnośnie paracetamolu nie podpowiem bo nie zazywam przeciwbólowych nigdy, mimo ze glowa az pęka od 4 dni, ale jakoś się przyzwyczaiłam ze nie biore takich rzeczy, kwestia wyboru wiadomo
Witam wszystkie nowe Czerwcowe Mamusie :-) życze spokojnych i nudnych 9 miesięcy
Wiecie co, popatrzałam dziś w lustro i niestety ale nie moge sie poddawać ciążowym zachcianką..
Odnośnie paracetamolu nie podpowiem bo nie zazywam przeciwbólowych nigdy, mimo ze glowa az pęka od 4 dni, ale jakoś się przyzwyczaiłam ze nie biore takich rzeczy, kwestia wyboru wiadomo
Witam wszystkie nowe Czerwcowe Mamusie :-) życze spokojnych i nudnych 9 miesięcy
Wiecie co, popatrzałam dziś w lustro i niestety ale nie moge sie poddawać ciążowym zachcianką..
Ostatnia edycja:
GingerBaby
Fanka BB :)
Archea dzięki tez się ciesze :-) zauważyłaś juz zmiany na wadze?
Ogólnie od rana leżę plackiem dość ze młodości i wizyty w kibelku to głowa....wzielam tan paracetamol inaczej nie wstane z łóżka... Dobrze ze mój synek to aniołek i szwagierka drugi która przyszła i zrobiła śniadanie młodemu
Ginger niestety ale bardziej skierowane są zmiany na wadze z przed ciąży a jak teraz sobie jeszcze pozwole to eh
Pokombinuje cos z tym, ale całe szczescie ze odeszła mi ochota na słodycze w tej ciąży, to przynajmnije jakos sobie z tym moze poradze..
Missiiss jakbyś czasem zaglądneła to prosze zmień przewidywaną date mojego porodu na 11 czerwca (tak wyszlo z usg u gina)
Pokombinuje cos z tym, ale całe szczescie ze odeszła mi ochota na słodycze w tej ciąży, to przynajmnije jakos sobie z tym moze poradze..
Missiiss jakbyś czasem zaglądneła to prosze zmień przewidywaną date mojego porodu na 11 czerwca (tak wyszlo z usg u gina)
Ostatnia edycja:
reklama