reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Dzien dobry :) my dzis pospalismy coprawda z przerwami ale do 6.30 :)
Dzoana wspaniale zachowanie kolezanki :) mysle, ze jest naprawde fajna osobka :)

reklama
Hej! To ja też dołączę do was :) W sobote robiłam test i wyszły 2 piękne krechy (drugi miesiąc starań). Jedyne objawy to bolące piersi i brzuch, mam nadzieje że ominą mnie mdłości tak jak w pierwszej :) . Malutkans co do paracetamolu to wyczytałam na tej stronie, że powinno się unikac go w 1 trymestrze, więcej nie wiem bo nie musiałam brać. Co ci dolega?

Ginger dziękuje za informacje, aż się udam do tego sklepu i poogladam cos w sieciówkach (w sumie nie pomyślałam że czesto tam widac takie działy ciążowe) :-) A ubranka świetne, naprawde fajnie Ci sie udało trafic :)
Odnośnie paracetamolu nie podpowiem bo nie zazywam przeciwbólowych nigdy, mimo ze glowa az pęka od 4 dni, ale jakoś się przyzwyczaiłam ze nie biore takich rzeczy, kwestia wyboru wiadomo :)

Witam wszystkie nowe Czerwcowe Mamusie :-) życze spokojnych i nudnych 9 miesięcy :tak:

Wiecie co, popatrzałam dziś w lustro i niestety ale nie moge sie poddawać ciążowym zachcianką.. :dry:

Ostatnia edycja:
Ogólnie od rana leżę plackiem :( dość ze młodości i wizyty w kibelku to głowa....wzielam tan paracetamol inaczej nie wstane z łóżka... Dobrze ze mój synek to aniołek i szwagierka drugi która przyszła i zrobiła śniadanie młodemu

Hejka..jak fajnie, że nas coraz więcej:) witam kolejne mamusie:)
co do leków przeciwbólowych nie pomogę bo ja również staram się nie brać a w ciąży z synkiem nie dokuczało mi nic więc obeszło się bez leków.

Ginger niestety ale bardziej skierowane są zmiany na wadze z przed ciąży a jak teraz sobie jeszcze pozwole to eh :dry:
Pokombinuje cos z tym, ale całe szczescie ze odeszła mi ochota na słodycze w tej ciąży, to przynajmnije jakos sobie z tym moze poradze..

Missiiss jakbyś czasem zaglądneła to prosze zmień przewidywaną date mojego porodu na 11 czerwca (tak wyszlo z usg u gina) :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry