reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
Mala pralinka tule. Bardzo mi przykro
Jak narazie to u mnie ok. Nic sie nie dzieje, krwi brak.
Z tym dupkiem to mi lekarz w zeszlym tyg przepisal i powiedzial, ze jakby cos sie dzialo mam brac 3x1 ale ten akurat idzie w paczce. Mam jeszcze swoj zapas tylko sie zastanawiam czy jest sens brac czy lepiej czekac na rozwoj sytuacji.
Martucha z tym testem zasugerowalam sie sytacja naszej hini.
Wykompcialam chlopcow, kolacje juz zjedli, mam nadzieje, ze szybko pojda spac :) milego wieczorka :)

No to jak ci lekarz powiedzial co i jak to spoko. Myśle ze jak nie masz juz żadnych plamien to moze jakies naczynko peklo i dlatego tak. Ja w pierwszej ciazy tez zalalam pol lozka i pizame i okazalo sie ze nic sie nie stalo powaznego ;)

Mała pralina bardzo mi przykro, trzymaj się dzielnie, wszystkie jesteśmy z Toba.

Lolcia uważaj na siebie, to nie czas na przemeczanie się, choc rozumiem ze czasami jest potrzeba to próbuj jakoś wybrnąć z takich sytuacji, dzieciom może postaraj się powiedzieć o co chodzi, ze musisz na siebie teraz uwazac i nie mozesz tak wariowac. A z ta podróża to rzeczywiscie ciezko, ale staraj sie nie przemęczac.

Ja się musze pochwalić bo mąż mnie dziś zabrał na wizyte prywatnie do bardzo miłego ginekologa, strasznie Nam się spodobał i myśle czy by przy Nim nie zostać już, informacji daje ile trzeba i ma takie dość fajne i umiarkowane poczucie humoru :)
Ale co najwazniejsze, podglądaliśmy z M Nasza fasolke i mamy zdjęcia !!! ma 1,04cm i wychodzi 5 tydzien + 1 dzień, gin mówił że bardzo ładnie rokujące :)) tak strasznie się cieszymy że już potwierdzone i teraz czekamy 3 tygodnie na następną wizyte :)

Missiiss jeśli mogłabyś to zmień moją prawdopodobna datę porodu na 11 czerwca :-):-)

Ostatnia edycja:
Witam wszystkich :)

Jestem na początku szóstego tygodnia, termin wyliczyłam sobie na 2/06.To moja pierwsza,późna ciąża (jestem po 30stce). Nie mam praktycznie żadnych dolegliwości,az sie obawiam wizyty u lekarza,którą mam 15stego....ciekawe co powie :)

Ostatnia edycja:
Dzien dobry :) moj mlodszy postanowil wstac o 5.10!! Nie dosc ze matka jak zombi chodzi to on jeszcze tak wczesnie wstal :D
Archea dzieki ,:) narazie sytuacja opanowana :) miki jak mial 2 latka byl bardzo kumaty i ogolnie on spokojny i wszystko zrozumie natomiast kacpus to totalne przeciwienstwo i do niego mowic to jak do sciany :D popatrzy tymi niebieskimi slepkami usmich zapoda i dalej broic :D
Gratuluje centymetrowego szczescia :)
Witaj dzoana :)

Dzieki,trzymajcie sie:)

Kiedys i mi sie uda;-)

kochana przykro mi bardzo..trzymam kciuki za Was i jak tylko się uda zajrzyj i daj znać:) buziaki:*

Witam wszystkich :)

Jestem na początku szóstego tygodnia, termin wyliczyłam sobie na 2/06.To moja pierwsza,późna ciąża (jestem po 30stce). Nie mam praktycznie żadnych dolegliwości,az sie obawiam wizyty u lekarza,którą mam 15stego....ciekawe co powie :)

witaj mamusia:)

Archea super wieści..od razu lżej na duszy prawda? :)

reklama
Do góry