reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy czerwcówek

Jaski ekhem tez sa takimi lobuzami ze hej :p a teraz jak bedzie chlopak to nie wiem jakie imie dam.... myslalam o hubercie albo mikolaju.... i tak pewnie jakis pomysl wpadnie do glowy w trakcie :-)

Malapralinka
Przykro mi i (*) dla twojego aniolka. Czekamy na wiesci z nowa fasolka !

Milego weekendu kobitki :-)

reklama
Malapralinka przytulam mocno...Zycze Ci wszystkiego najlepszego....

Ja tez myslalam nad imionami :) Ale tk po cichutku, bo wciz jest strch...
Dla dziewczynki cos tam juz mam wymyslone, ale dla chlopca nie mam pojecia. Maz mowi, ze to bedzie na pewno syn, bo wie co robil, wiec trzeba sie powaznie zastanowic. :)

Missis moj starszy to mikolaj :) nie dosc, ze maly bohater bo z wczesniactwa wyszedl superowo to jeszcze grzeczny, ptwarty na ludzi i nowosci i pomocny :) kacperek za to pedzi jak huragan :D
Ja juz po zakupach :) goscie mi sie na dwa weekendy podzielili wiec z jednej strony spoko bo mniej jedzenia trza zrobic z drugiej lipa bo dwie soboty przy garach :D
Jak wam mija sobota??

Malapralinka przykro mi bardzo ;(

Ja juz tez wstepnie myslalam o imionach jakies pomysly w glowie juz mam ;)

U mnie sobota slaba...jestem śpiaca, zmeczona a nic nie robilam, placzliwa, nerwowa i wiele innych. Chyba pojde spac.

ja też jakaś nijaka..musieliśmy znów jechać do castoramy a jak tam wchodzę to jestem chora..tyle wiary;/ ale już z górki..w tym tygodniu kończymy z elewacją i na ten rok dość remontów!

jem, jem i jem..ciągle muszę mieć coś w żołądku bo inaczej mnie mdli;/

reklama
A ja wytrzymać ze sobą nie mogę ;) po zjedzeniu kolacji chodzi za mną mandarynka i lody z kawałkami orzechów powstrzymuje się żeby nie iść do sklepu no ale cholerka te lody mniam

Do góry