Missis staram sie myslec trzezwo. Mam dwoch synkow, ktorymi musze sie zajac. Sluzba zdrowia tutaj pozostawia wiele do zyczenia dlatego teraz siedzielisy tyle w pl bo chcialam mikiego u dobrych lekarzy skonsultowac i miec pewnosc, ze wszystko ok. Teraz chyba tylko spokoj i ten duphaston mnie ratuja. Dzieki za wsparcie ide bo maly chce sie bawic
reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Lolcia to &&& zeby dobrze wsztstko bylo :-)
GingerBaby
Fanka BB :)
Mi tez dzis sie mega spc chce prawie mi sie woda z kalafiora wygotowala hehehehe
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
MaamaAnia
No ja np sie szybko bardzo mecze i szybko nie moge oddechu zlapac. Jeszcze mam omdlenia ale je mialam tylko teraz jak w kazdej ciazy sie nasilily.
No ja np sie szybko bardzo mecze i szybko nie moge oddechu zlapac. Jeszcze mam omdlenia ale je mialam tylko teraz jak w kazdej ciazy sie nasilily.
mamma-mila
Jeeej, nie było mnie chwilę, a tu czytania a czytania
Jak przeglądam Wasze posty to aż mi się gęba śmieje, bo myślałam że tylko ze mnie taki kanapowiec się zrobił. Dziwne to uczucie, bo na co dzień mam adhd, a tu chciałoby się spać i spać..
Małgoś - podobnie jak Ty- od mięsa mnie odrzuciło, chociaż normalnie kocham je nad życie
Śmiałam się ostatnio, że 12h jem, a 12h śpię - i tak mija doba.
Ja niestety mam tą niekomfortową sytuację, że muszę w pracy trzymać język za zębami jeszcze przez 3 tyg, bo kończy mi się umowa - a chcą ją przedłużyć - i jakby się dowiedzieli o ciąży to podziękowaliby mi od razu.
Jeśli chodzi o duphaston - ja bym nie brała go na własną rękę.. Mam go zleconego przez lekarza, bo od początku wiedzieliśmy, że ciąża będzie zagrożona - także muszę je brać na podtrzymanie. No i tu miałam zgrzyt z doktorkiem...bo już na pierwszej wizycie chciał mi dać L4, ale powiedziałam mu o sytuacji w pracy no i czekamy teraz do czwartku 16tego..jeśli będzie ok, to przemęczę się w pracy do końca miesiąca, a jeśli nie daj Bóg nie - to trudno - wyda się i po robocie...Ale cóż - Maleństwo jest teraz najważniejsze )
Pozdrawiam Was cieplutko, smacznej kolacji i słodkich snów ;*
Jak przeglądam Wasze posty to aż mi się gęba śmieje, bo myślałam że tylko ze mnie taki kanapowiec się zrobił. Dziwne to uczucie, bo na co dzień mam adhd, a tu chciałoby się spać i spać..
Małgoś - podobnie jak Ty- od mięsa mnie odrzuciło, chociaż normalnie kocham je nad życie
Śmiałam się ostatnio, że 12h jem, a 12h śpię - i tak mija doba.
Ja niestety mam tą niekomfortową sytuację, że muszę w pracy trzymać język za zębami jeszcze przez 3 tyg, bo kończy mi się umowa - a chcą ją przedłużyć - i jakby się dowiedzieli o ciąży to podziękowaliby mi od razu.
Jeśli chodzi o duphaston - ja bym nie brała go na własną rękę.. Mam go zleconego przez lekarza, bo od początku wiedzieliśmy, że ciąża będzie zagrożona - także muszę je brać na podtrzymanie. No i tu miałam zgrzyt z doktorkiem...bo już na pierwszej wizycie chciał mi dać L4, ale powiedziałam mu o sytuacji w pracy no i czekamy teraz do czwartku 16tego..jeśli będzie ok, to przemęczę się w pracy do końca miesiąca, a jeśli nie daj Bóg nie - to trudno - wyda się i po robocie...Ale cóż - Maleństwo jest teraz najważniejsze )
Pozdrawiam Was cieplutko, smacznej kolacji i słodkich snów ;*
mamma-mila
MaamaAnia
Witam w klubie - ja mimo, że przed ciążą byłam stałą bywalczynią fitnessu, tak teraz zrobię rundę z psiakiem i już zadyszka :/
Jak babcia na giewoncie
U mnie kanapa to ostatnio ulubione miejsce ostatnio się tak kręcę i kręcę aż w końcu laduje na kanapie albo w lozku na taki krótki sen ja die naprawdę staram nie kłaść spać ale to jakaś siła mnie ciągnie do tego łóżka
malapralinka
Dziewczyny,życzę Wam wszystkiego dobrego. Zeby Wam czas szybko zlecial,zeby dzieciaczki sie urodziły zdrowe i silne
Ja sie z Wami żegnam...
Mam nadzieje,ze jeszcze do jakiejś grupy w tym roku dolacze....
Musze jeszcze troszkę na Dzieciaczka poczekać
Ja sie z Wami żegnam...
Mam nadzieje,ze jeszcze do jakiejś grupy w tym roku dolacze....
Musze jeszcze troszkę na Dzieciaczka poczekać
reklama
martucha020290
Nie ogarniam was. Skrobiecie i skrobiecie
Malapralinka kurcze no co ty
Co do spania w dzien to tak zle nie jest dziewczyny. Ja mam taki moment w ciagu dnia ze sie klade, chce mi sie spac ale pokrece sie pod kołdrą z pół godz i wstaje jak nowonarodzona.
Lolcia nie bierz dupka na wlasna reke. Jego trzeba stopniowo odstawiac.
Na ip cie nie przyjmą?? chociaz zeby ci usg zrobili i sprawdzili co i jak. Test niestety ci nic nie da bo hormon ciazowy utrzymuje sie jeszcze jakis czas po poronieniu.
Malapralinka kurcze no co ty
Co do spania w dzien to tak zle nie jest dziewczyny. Ja mam taki moment w ciagu dnia ze sie klade, chce mi sie spac ale pokrece sie pod kołdrą z pół godz i wstaje jak nowonarodzona.
Lolcia nie bierz dupka na wlasna reke. Jego trzeba stopniowo odstawiac.
Na ip cie nie przyjmą?? chociaz zeby ci usg zrobili i sprawdzili co i jak. Test niestety ci nic nie da bo hormon ciazowy utrzymuje sie jeszcze jakis czas po poronieniu.