reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Ja w środę miałam badania, piłam te glukoze a potem jak mi ppbierala krew to prawie zemdlalam. Wkłucie odbylo sie bez problemu ale przy trzeciej fiokce krew nie chciala leciec i myslalam, ze reka mi z bólu odpadnie. Ale na szczęście w koncu resztkami poszło. Zawsze mdleje lrzy pobraniu wiec bylam przygotowana;)
a przy okazji dlugiego czekania zrobilo mi ktg pierwszy raz:)

reklama
Ale współczuję Wam dxiewczyny tego klucia bo ja tego najbardziej sie zawsze boję. Gdyby nie te igły Wszystko nyloby piękne; )

My juz po wakacjach. Oto mała pamiątka :) ImageUploadedByForum BabyBoom1425313126.530485.jpg piękne Włochy : Livigno

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1425313126.530485.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1425313126.530485.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 66
Marcysia aaaa super - jeździliśmy do Livigno 3 poprzednie sezony, w marcu! w tym niestety nie, bo już nie mogłabym teraz jeździć, a jak bym miała patrzeć jak inni jeżdżą to szlag jasny by mnie trafił z zazdrości;-)

dziewczyny co oznacza skrot bpd na usg? bo jakas duza ta moja dzidzia sie szykuje... dzis bylam na usg i waga wynosi 1,100 a ten wymiar bpd 8 cm...

reklama
Hej dziewczyny :) dawno mnie tutaj nie bylo, ale niestety dalej pracuje I brak czasu na nic.
Bylismy w niedziele na usg I corcia ma sie dobrze, jest bardzo dluga :)

Pisze do was bo mam problem ktory mnie meczy :( dzisiaj przez pomylke polknelam ibuprofen :(( a myslalam ze to jest paracetamol :( Tak strasZnie sie boje bo wszedzie Pisza ze wielkie zakazy w ciąży na ibuprofen.
A z drugiej strony racjonalne mysle ze przeciez jedna tabletka nie moze zaszkodzic dziecku , Niektorzy pija, lala cala ciaze.

Prosze o jakies wasze opinie czy ktos z Waszych znajomych tez mial taka sytuacje a dziecko sie zdrowe urodzilo?

Do góry