reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
Kasia - nie wiem, to P wybiera. Oboje mamy taki sam gust, więc na pewno coś wybierze fajnego (albo i nie, bo czasem filmy są beznadziejne, ale trzeba obejrzeć by się przekonać). Galaretkę samą zrobiłam, choć też lubię z owocami. Ale mam tylko banany i jabłka i brzoskwinie z puszki (ale te do lodów zostawiłam).

"Grę o tron" mamy całą obejrzaną już dawno i czekamy na 5 sezon. Ma być dopiero w kwietniu.

Junior się leni bo się mało co rusza. Czasem zapuka w brzuch.

Młody z P oglądali film o poczęciu i jak się rozwija dziecko aż do porodu. Młody był przejęty :) Film zrobiony komputerowo ale bardzo realny :) Jak plemnik łączy się z jajeczkiem, tworzy zygota, potem powstaje dziecko, organy, płeć i gotowe do porodu.

Yyyyyy ogladalam requiem dla snu... stwierdzam ze zbyt ciezki film jak na moja przytloczona szpitalem mozgownice o_O ale niezly jest... matka jego aparatka... bbbrr musze sie otrzasnac... baba zostaje do jutra o ja prdle... glowa mnie boli juz od siedzenia w tym szpitalu... czuje sie jak w wiezieniu... pasiasta posciel i dzisiaj cisza bez zycia jak co weekend a w tle pierdy tej baby i gderanie... umre zaraz :-(

No ciężki film to fakt ale zobacz kiedyś, warto.
Zrób lekko na złość babiszonowi i wł parodię jakas wyl mózg i śmiej się na głos ile gardło da radę:D

Mezus nam zrobił wyzerke na noc:D:D
Skład:
Lody grycan malaga
Śmietana czekoladowa
Owoce
MNIAM MNIAM :D:D

Załączniki

• 1421523978349.jpg
    1421523978349.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 47
Sextasma?? Ooo :-D:-D moze to bedzie lepsze na dzisiejszy wieczor i moja mozgownice :-):-D

Z polskich komedi polecam lejdis ktore wymiata jak dla mnie :-) , kolysanka i baby sa jakies inne z r. Wieckiewiczem.

Kasia
Udusze cie !!:-D za mna lofy juz chodza od dwoch tygodni....................

Kasia - mniam :) Czekoladowa śmietana!!! Można taką kupić w sprayu czy małżonek sam ubił i dodał kakao? I owoce :) Samo zdrowie :)

Mój kochany dzisiaj zmywa po kolacji :) Tak się dziś biudlek narobi, oby się nie spocił :) hehe. A poważnie to uwielbiam gotować i karmić moich bliskich. Zmywać niekoniecznie :)

Mississ- nie wiem czy widziałaś Listy do M? Polska komedia. Byłam na niej w kinie z P na randce :) Bardzo fajna i wzruszająca. Ostatnio leciała w TV to sobie obejrzeliśmy :)

reklama
MISS lejdis jest gigantyczne i teks jak rura w kiblu w rezonans wpadła i odbierała radio maryja. Umarlam w kinie ze śmiechu i zmartwychwstalam :D

MalaZosia w sprayu taka kupił, on umie smietane sam to chyba tylko wiesz gdzie ubic :D:p

Do góry