reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
Kasia - nie wiem, to P wybiera. Oboje mamy taki sam gust, więc na pewno coś wybierze fajnego (albo i nie, bo czasem filmy są beznadziejne, ale trzeba obejrzeć by się przekonać). Galaretkę samą zrobiłam, choć też lubię z owocami. Ale mam tylko banany i jabłka i brzoskwinie z puszki (ale te do lodów zostawiłam).

"Grę o tron" mamy całą obejrzaną już dawno i czekamy na 5 sezon. Ma być dopiero w kwietniu.

Junior się leni bo się mało co rusza. Czasem zapuka w brzuch.

Młody z P oglądali film o poczęciu i jak się rozwija dziecko aż do porodu. Młody był przejęty :) Film zrobiony komputerowo ale bardzo realny :) Jak plemnik łączy się z jajeczkiem, tworzy zygota, potem powstaje dziecko, organy, płeć i gotowe do porodu.

Yyyyyy ogladalam requiem dla snu... stwierdzam ze zbyt ciezki film jak na moja przytloczona szpitalem mozgownice o_O ale niezly jest... matka jego aparatka... bbbrr musze sie otrzasnac... baba zostaje do jutra o ja prdle... glowa mnie boli juz od siedzenia w tym szpitalu... czuje sie jak w wiezieniu... pasiasta posciel i dzisiaj cisza bez zycia jak co weekend a w tle pierdy tej baby i gderanie... umre zaraz :-(

No ciężki film to fakt ale zobacz kiedyś, warto.
Zrób lekko na złość babiszonowi i wł parodię jakas wyl mózg i śmiej się na głos ile gardło da radę:D

Mezus nam zrobił wyzerke na noc:D:D
Skład:
Lody grycan malaga
Śmietana czekoladowa
Owoce
MNIAM MNIAM :D:D

Załączniki

• 1421523978349.jpg
    1421523978349.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 51
Sextasma?? Ooo :-D:-D moze to bedzie lepsze na dzisiejszy wieczor i moja mozgownice :-):-D

Z polskich komedi polecam lejdis ktore wymiata jak dla mnie :-) , kolysanka i baby sa jakies inne z r. Wieckiewiczem.

Kasia
Udusze cie !!:-D za mna lofy juz chodza od dwoch tygodni....................

Kasia - mniam :) Czekoladowa śmietana!!! Można taką kupić w sprayu czy małżonek sam ubił i dodał kakao? I owoce :) Samo zdrowie :)

Mój kochany dzisiaj zmywa po kolacji :) Tak się dziś biudlek narobi, oby się nie spocił :) hehe. A poważnie to uwielbiam gotować i karmić moich bliskich. Zmywać niekoniecznie :)

Mississ- nie wiem czy widziałaś Listy do M? Polska komedia. Byłam na niej w kinie z P na randce :) Bardzo fajna i wzruszająca. Ostatnio leciała w TV to sobie obejrzeliśmy :)

reklama
MISS lejdis jest gigantyczne i teks jak rura w kiblu w rezonans wpadła i odbierała radio maryja. Umarlam w kinie ze śmiechu i zmartwychwstalam :D

MalaZosia w sprayu taka kupił, on umie smietane sam to chyba tylko wiesz gdzie ubic :D:p

Do góry