reklama
Kasia - nie wiem, to P wybiera. Oboje mamy taki sam gust, więc na pewno coś wybierze fajnego (albo i nie, bo czasem filmy są beznadziejne, ale trzeba obejrzeć by się przekonać). Galaretkę samą zrobiłam, choć też lubię z owocami. Ale mam tylko banany i jabłka i brzoskwinie z puszki (ale te do lodów zostawiłam).
"Grę o tron" mamy całą obejrzaną już dawno i czekamy na 5 sezon. Ma być dopiero w kwietniu.
Junior się leni bo się mało co rusza. Czasem zapuka w brzuch.
Młody z P oglądali film o poczęciu i jak się rozwija dziecko aż do porodu. Młody był przejęty Film zrobiony komputerowo ale bardzo realny Jak plemnik łączy się z jajeczkiem, tworzy zygota, potem powstaje dziecko, organy, płeć i gotowe do porodu.
"Grę o tron" mamy całą obejrzaną już dawno i czekamy na 5 sezon. Ma być dopiero w kwietniu.
Junior się leni bo się mało co rusza. Czasem zapuka w brzuch.
Młody z P oglądali film o poczęciu i jak się rozwija dziecko aż do porodu. Młody był przejęty Film zrobiony komputerowo ale bardzo realny Jak plemnik łączy się z jajeczkiem, tworzy zygota, potem powstaje dziecko, organy, płeć i gotowe do porodu.
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Yyyyyy ogladalam requiem dla snu... stwierdzam ze zbyt ciezki film jak na moja przytloczona szpitalem mozgownice ale niezly jest... matka jego aparatka... bbbrr musze sie otrzasnac... baba zostaje do jutra o ja prdle... glowa mnie boli juz od siedzenia w tym szpitalu... czuje sie jak w wiezieniu... pasiasta posciel i dzisiaj cisza bez zycia jak co weekend a w tle pierdy tej baby i gderanie... umre zaraz :-(
missiiss1301
Sextasma?? Ooo moze to bedzie lepsze na dzisiejszy wieczor i moja mozgownice :-)
Z polskich komedi polecam lejdis ktore wymiata jak dla mnie :-) , kolysanka i baby sa jakies inne z r. Wieckiewiczem.
Kasia
Udusze cie !! za mna lofy juz chodza od dwoch tygodni....................
Z polskich komedi polecam lejdis ktore wymiata jak dla mnie :-) , kolysanka i baby sa jakies inne z r. Wieckiewiczem.
Kasia
Udusze cie !! za mna lofy juz chodza od dwoch tygodni....................
Kasia - mniam Czekoladowa śmietana!!! Można taką kupić w sprayu czy małżonek sam ubił i dodał kakao? I owoce Samo zdrowie
Mój kochany dzisiaj zmywa po kolacji Tak się dziś biudlek narobi, oby się nie spocił hehe. A poważnie to uwielbiam gotować i karmić moich bliskich. Zmywać niekoniecznie
Mississ- nie wiem czy widziałaś Listy do M? Polska komedia. Byłam na niej w kinie z P na randce Bardzo fajna i wzruszająca. Ostatnio leciała w TV to sobie obejrzeliśmy
Mój kochany dzisiaj zmywa po kolacji Tak się dziś biudlek narobi, oby się nie spocił hehe. A poważnie to uwielbiam gotować i karmić moich bliskich. Zmywać niekoniecznie
Mississ- nie wiem czy widziałaś Listy do M? Polska komedia. Byłam na niej w kinie z P na randce Bardzo fajna i wzruszająca. Ostatnio leciała w TV to sobie obejrzeliśmy
missiiss1301
Malazosia
O moze jutro zapuszcze. Wydaje mi sie ze kiedys widzialam poczatek ale stary przelaczyl na supermena... dziad jeden ;-)
O moze jutro zapuszcze. Wydaje mi sie ze kiedys widzialam poczatek ale stary przelaczyl na supermena... dziad jeden ;-)
reklama
MISS lejdis jest gigantyczne i teks jak rura w kiblu w rezonans wpadła i odbierała radio maryja. Umarlam w kinie ze śmiechu i zmartwychwstalam
MalaZosia w sprayu taka kupił, on umie smietane sam to chyba tylko wiesz gdzie ubic
MalaZosia w sprayu taka kupił, on umie smietane sam to chyba tylko wiesz gdzie ubic