Sosnowiczanka - Alan kopał jak piłkarz, a może teraz będziesz miała mniej ruchliwego bramkarza? oby
Lolcia - ja też mam takie porąbane sny, że koniec, pomieszanie z poplątaniem. Za dużo się dzieje i za dużo człek myśli
Mississ- to Ci się trafiła współkokatorka :/ kocham te, które nie pozwalają otwierać okien, ehhh śmierdziuchy wstrętne. Jakie są prognozy odnośnie Twojego wypisu?
MamaAnia - dobrze, że dostałaś zastrzyk energii
) To miałyśmy dzień sprzątania, ja też się wzięłam za takie zakamarki, chyba masz rację co do wicia gniazdka
Grabola - takie aukcje to ja lubię! Super trafiłaś
wstaw fotkę jak przyjdzie paczka ;* Działaj na ćwiczeniach, fajnie się człowiek czuje, od razu więcej energii
Martyna - przykro mi z powodu dziadka :* Trzymaj się dzielnie.
MalaZosia - fajna, rodzinna sobota
Mamamm- niezapowiedziany obiad na 10 osób? jazdeczka. Kawę bym zrobiła i spadawszy
Kasia - ale Ci stary dogodził z lodami, mniam mniam
a grycany chałwowe - mistrzostwo świata
U nas spokojna niedzielka. Wczoraj mieliśmy imprezę rodzinną, skończyła się po 1, także dla mnie bal niesamowity
Obudziałam się z bólem brzucha i myślę co jest?;/ okazało się, że zakwas od śmiechu mnie złapał
Spacerowałam z rodzicami i psiakiem ponad 3h, pogoda piękna, choć mróz. Psiaku do tej pory śpi w szafie - zawsze tam wchodzi jak jest zmęczony, a Edłardo się zaktywował na wieczór, ale mężu nie czuje jeszcze nic
gruboskórny dziad
Wczoraj pojadłam tyle ogórków kiszonych , łososia z mega ilością cytryny, że dzisiaj musiałam wyrównać lodami czekoladowymi z brownie, orgazm na miejscu
Jutro pilatesio i kawka z kumpelą z pracy, ciekawe co tam się dzieje, bo ja od października się tam nie pokazuję