reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy czerwcówek

Mamuska co za babsztyl zakłamany, ciekawe czy te 50zl zwróci?

Mamamm współczuję osemek wiem bo miałam 4 zatrzymane, zostały jeszcze dwie do usunięcia.

Ginger no to teraz będziesz szaleć tyle wolnego:D

Ciasteczko dzięki za cennik:)

Malutkans zdarza się każdemu zapomnieć, zawsze możesz zwalić na ciazowa.skleroze:D

Sosnowiczanka zdrowka dużo!!!!!!!!

Ha ha Lolcia ją tak samo miałam jak z R nie gadalam a młody tak konkretnie kopał:D

Malgos ją korzystam że snu ile się da, przyzwyczajac się będę po porodzie:) jak moglas tak puknac malucha on Ci tak ładnie daje znać.o sobie:D

Oblazilam wczoraj sklepy i nogi mi do dupy wchodzily ale ciuchow sobie pokupilismy:D więc trochę humor sobie poprawiłam.

Lecę do kuchni,t będę z doskoku

reklama
Hej dziewczyny wczoraj miałam dzień lenia a przed wczoraj jakoś miałam gorszy dzień jakoś bez humoru byłam. No ale dziś już lepiej :) Przez te dwa dni czytałam wszystkie posty więc jestem na bieżąco :)

Ginger cieszę się że jesteś już po wizycie :) bicie serduszka uspokaja :)
Smile ja tez oglądam porodówkę :)
Mamuska mam nadzieję że odzyskasz kasę a wózek znajdziesz na pewno jakiś inny :)
Mamamm mi się marzy lodowisko ale boje się iść nie umiem super jeździć :(
Ciasteczko współczuję przygód z zębami ja swoje dwie ósemki wyrwałam przed staraniem się o dzidziusia zrobiłam generalny porządek z moim zębami. Teraz chodzę do dentysty dwa razy do roku ale zawsze mam coś do zrobienia , słabe zęby mam po mamie :(
Sosnowiczanka gratuluję ruchów :) ja swoja dzidzię tez czuje delikatnie najczęściej rano po przebudzeniu daję chyba znać że głodna już jest i wieczorem jak się kładę do łózka :)
Ewcik ja zaczęłam ruchy czuć 6 stycznia to był 18 tydzień i 2 dni ale u każdego inaczej. Ja jestem - 4kg więc trochę słuchałam może dlatego tak szybko zaczęłam czuć.

Wczoraj wylicytowałam na allegro ciuszki spodenki, body,sukienki,bluzeczki. 45 szt. w tym parę sztuk nowych z metkami za całe 44 zł naprawdę nie raz można wylicytować fajne nie drogie ciuszki jak przyjdą to wstawię fotkę :)
od 3.02 zaczynam chodzic na zajęcia ruchowe dla kobiet w ciąży czas się trochę poruszać . Musze tylko wziąć zaświadczenie że moja lekarka nie widzi przeciwzkazań.

Dziadek zmarł dzis w nocy .Szkoda ze nie doczekał 1 prawnuka.
Jeszcze nie wiem kiedy pogrzeb , i jeszcze sie z tym nie oswoiłam.Ale przynajmniej jak bylismy w niedziele to sie pozegnalismy.

zakupy zrobione obiad ugotowany Nela spi a dzis ma kolega M z nowza dziewczyna przyjsc .Wiec upieke babeczki z budyniem ale to jak Nela wstanie.

grabola - to super okazje miałas. A zajec zazdroszcze tez bym sie na cos zapisała i chocby na basen wybrała ale nela nadal zasmarkana i kaszle wiec nie da rady :/

malgos- ja tez tak sobie mowie ze to przyzwyczajenie do nocnego wstawania bo Nelka tez ostatnio kiepsko spi:/

mamaamila- mi sie tam spodobały te kompleciki dla chłopakó i moze sie skusze jeszcze musze pomyslec.

sosnowicznka- zdrowia zdrowia zdrowia mnie tez tak własnie gardło boli a najbardzej rano:/

mamaAnia tez tak mam i od tych pozadków juz cały kubeł zapełniłam :p

mamamm- jeju jak ja bym sobie na łyzwach pojezdziła ale wszyscy tylko jak to słysza to " czys ty oszalała"..

Ginterbaby- gratulacje zwolnienia!!:)

Witam nowe dziewczyny!

Jakos tak nie mam weny dzis juz na nic 3 automaty prania wyprane szafki ogarniete jeszcze miałam rozebrac choinke ale mi sie nie chce.

Kasia
Ale z nia przebywam non stop na sali wiec nie chce sie narazac bo mnie zabączy na smierc :p ale jest szansa ze ja na wieczor puszcza :-)

Grabola
Tez bym pojezdzila na lyzwach ale bardziej sie boje ze ktos na mnie wpadnie i sie przewroce niz ze ja upadne. Bo to wiadomo jak na tych lodowiskach jest. Ja tez jestem na minusie alr 2,5 kg. Zwaze sie juz na pewno w domu. Ciekawa jestem ile w tej ciazy przytylam :-)
Cxekamy na fotki ja tez leze w szpitalu i licytuje na allegro ;-)

Martyna
Przykro mi i (*) dla dziadka Twojego

Alleee mi sie nudziiii... byle do jutra bo rodzinka wpadnie w odwiedzinki i przywiezie jedzonko przy okazji pyszniutkie :-)

Przykro mi Martyna z powodu dziadka ale na pewno będzie nad Wami czuwał [*]

Miss przy tym szpitalnym wikcie to wątpię żebyś przytyla.

Współczuję lokatorki smroda:(
I wierze że Ci nudno, sciagnij sobie może jakąś odmozdzajaca gre?

Mój z pracy wrócił, zjadł i zasnął na siedzaco:eek:

Jutro chcemy jechać na pingwiny z madagaskaru do kina :D z naszej trójki ja będę miała najwięcej frajdy:D

Kasia
W gry za bardzo nie lubie grac a i ogladanie filmow mi sie juz sprzykrzylo. Bo z neta sobie zapodaje. Co 3 film jest fajny... 7 dusz super film polecam :-) ale ogladalam tez zaginiona dziewczyna-i bardziej chorego filmu to nie widzialam bbrrr a ben afflek do takiej roli mi kompletnie nie pasowal hehe :-) no a co do obiadow tutaj hmm stwierdzam ze chyba w stolowkach dla bezdomnych karmia lepiej... dzis i zazwyczaj tylko zupy tu jem. Bo drugie jest niezjadliwe zaschniete nasmarkane bleee jedynie ryz z jablkiem mi wchodzi.
Milego wypadu do kina :-)

reklama
Hej dziewczynki :)

Martyna - przykro mi z powodu dziadka

Mississ- współczuję. A film świetny - wzruszający bardzo.

Zdrówka schorowanym

A ja witam późniejszą porą. Dziś wstaliśmy po 10-ej, całą trójką. Oby Junior jak już trochę podrośnie tez był takim śpiochem, bo nie wiem. Piotruś jak miał 3 latka już mi spał do 8-9 a czasem 10 :) Zjedliśmy późne śniadanie i po śniadaniu zaczęłam z młodym klocki lego składać w wymyślną limuzynę i bawić się tym i nam zeszło 3 h :eek: Fajnie było :) Potem leniwy obiad w postaci frytek z ketchupem. Ja dzielnie odmówiłam i zjadłam płatki z dodatkami i mlekiem :) Na kolację mamy skrzydełka i sałatkę grecką to obiad taki "biedny" a młody frytki uwielbia. Ale co się dziwić jak w ciąży to głównie przez nie tyle utyłam :) Idziemy na spacer zaraz. Już się ściemnia ale co tam :)

I tak zleci sobota.

P mnie dziś wpienił bo pożyczył swojej mamie kasę bez konsultacji ze mną. A to ja prowadzę dom i trochę wydatków mamy. Powiedziałam mu, że jest lekkomyślny i nieodpowiedzialny. I na przyszłość musi konsultować ze mną sprawy finansowe albo niech sam prowadzi dom. Bo chyba ja wiem najlepiej co trzeba kupić i za co zapłacić.

Wpadnę później.

Do góry