reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Mamuska co za babsztyl zakłamany, ciekawe czy te 50zl zwróci?

Mamamm współczuję osemek wiem bo miałam 4 zatrzymane, zostały jeszcze dwie do usunięcia.

Ginger no to teraz będziesz szaleć tyle wolnego:D

Ciasteczko dzięki za cennik:)

Malutkans zdarza się każdemu zapomnieć, zawsze możesz zwalić na ciazowa.skleroze:D

Sosnowiczanka zdrowka dużo!!!!!!!!

Ha ha Lolcia ją tak samo miałam jak z R nie gadalam a młody tak konkretnie kopał:D

Malgos ją korzystam że snu ile się da, przyzwyczajac się będę po porodzie:) jak moglas tak puknac malucha on Ci tak ładnie daje znać.o sobie:D

Oblazilam wczoraj sklepy i nogi mi do dupy wchodzily ale ciuchow sobie pokupilismy:D więc trochę humor sobie poprawiłam.

Lecę do kuchni,t będę z doskoku

reklama
Hej dziewczyny wczoraj miałam dzień lenia a przed wczoraj jakoś miałam gorszy dzień jakoś bez humoru byłam. No ale dziś już lepiej :) Przez te dwa dni czytałam wszystkie posty więc jestem na bieżąco :)

Ginger cieszę się że jesteś już po wizycie :) bicie serduszka uspokaja :)
Smile ja tez oglądam porodówkę :)
Mamuska mam nadzieję że odzyskasz kasę a wózek znajdziesz na pewno jakiś inny :)
Mamamm mi się marzy lodowisko ale boje się iść nie umiem super jeździć :(
Ciasteczko współczuję przygód z zębami ja swoje dwie ósemki wyrwałam przed staraniem się o dzidziusia zrobiłam generalny porządek z moim zębami. Teraz chodzę do dentysty dwa razy do roku ale zawsze mam coś do zrobienia , słabe zęby mam po mamie :(
Sosnowiczanka gratuluję ruchów :) ja swoja dzidzię tez czuje delikatnie najczęściej rano po przebudzeniu daję chyba znać że głodna już jest i wieczorem jak się kładę do łózka :)
Ewcik ja zaczęłam ruchy czuć 6 stycznia to był 18 tydzień i 2 dni ale u każdego inaczej. Ja jestem - 4kg więc trochę słuchałam może dlatego tak szybko zaczęłam czuć.

Wczoraj wylicytowałam na allegro ciuszki spodenki, body,sukienki,bluzeczki. 45 szt. w tym parę sztuk nowych z metkami za całe 44 zł naprawdę nie raz można wylicytować fajne nie drogie ciuszki jak przyjdą to wstawię fotkę :)
od 3.02 zaczynam chodzic na zajęcia ruchowe dla kobiet w ciąży czas się trochę poruszać . Musze tylko wziąć zaświadczenie że moja lekarka nie widzi przeciwzkazań.

Dziadek zmarł dzis w nocy .Szkoda ze nie doczekał 1 prawnuka.
Jeszcze nie wiem kiedy pogrzeb , i jeszcze sie z tym nie oswoiłam.Ale przynajmniej jak bylismy w niedziele to sie pozegnalismy.

zakupy zrobione obiad ugotowany Nela spi a dzis ma kolega M z nowza dziewczyna przyjsc .Wiec upieke babeczki z budyniem ale to jak Nela wstanie.

grabola - to super okazje miałas. A zajec zazdroszcze tez bym sie na cos zapisała i chocby na basen wybrała ale nela nadal zasmarkana i kaszle wiec nie da rady :/

malgos- ja tez tak sobie mowie ze to przyzwyczajenie do nocnego wstawania bo Nelka tez ostatnio kiepsko spi:/

mamaamila- mi sie tam spodobały te kompleciki dla chłopakó i moze sie skusze jeszcze musze pomyslec.

sosnowicznka- zdrowia zdrowia zdrowia mnie tez tak własnie gardło boli a najbardzej rano:/

mamaAnia tez tak mam i od tych pozadków juz cały kubeł zapełniłam :p

mamamm- jeju jak ja bym sobie na łyzwach pojezdziła ale wszyscy tylko jak to słysza to " czys ty oszalała"..

Ginterbaby- gratulacje zwolnienia!!:)

Witam nowe dziewczyny!

Jakos tak nie mam weny dzis juz na nic 3 automaty prania wyprane szafki ogarniete jeszcze miałam rozebrac choinke ale mi sie nie chce.

Kasia
Ale z nia przebywam non stop na sali wiec nie chce sie narazac bo mnie zabączy na smierc :p ale jest szansa ze ja na wieczor puszcza :-)

Grabola
Tez bym pojezdzila na lyzwach ale bardziej sie boje ze ktos na mnie wpadnie i sie przewroce niz ze ja upadne. Bo to wiadomo jak na tych lodowiskach jest. Ja tez jestem na minusie alr 2,5 kg. Zwaze sie juz na pewno w domu. Ciekawa jestem ile w tej ciazy przytylam :-)
Cxekamy na fotki ja tez leze w szpitalu i licytuje na allegro ;-)

Martyna
Przykro mi i (*) dla dziadka Twojego

Alleee mi sie nudziiii... byle do jutra bo rodzinka wpadnie w odwiedzinki i przywiezie jedzonko przy okazji pyszniutkie :-)

Przykro mi Martyna z powodu dziadka ale na pewno będzie nad Wami czuwał [*]

Miss przy tym szpitalnym wikcie to wątpię żebyś przytyla.

Współczuję lokatorki smroda:(
I wierze że Ci nudno, sciagnij sobie może jakąś odmozdzajaca gre?

Mój z pracy wrócił, zjadł i zasnął na siedzaco:eek:

Jutro chcemy jechać na pingwiny z madagaskaru do kina :D z naszej trójki ja będę miała najwięcej frajdy:D

Kasia
W gry za bardzo nie lubie grac a i ogladanie filmow mi sie juz sprzykrzylo. Bo z neta sobie zapodaje. Co 3 film jest fajny... 7 dusz super film polecam :-) ale ogladalam tez zaginiona dziewczyna-i bardziej chorego filmu to nie widzialam bbrrr a ben afflek do takiej roli mi kompletnie nie pasowal hehe :-) no a co do obiadow tutaj hmm stwierdzam ze chyba w stolowkach dla bezdomnych karmia lepiej... dzis i zazwyczaj tylko zupy tu jem. Bo drugie jest niezjadliwe zaschniete nasmarkane bleee jedynie ryz z jablkiem mi wchodzi.
Milego wypadu do kina :-)

reklama
Hej dziewczynki :)

Martyna - przykro mi z powodu dziadka

Mississ- współczuję. A film świetny - wzruszający bardzo.

Zdrówka schorowanym

A ja witam późniejszą porą. Dziś wstaliśmy po 10-ej, całą trójką. Oby Junior jak już trochę podrośnie tez był takim śpiochem, bo nie wiem. Piotruś jak miał 3 latka już mi spał do 8-9 a czasem 10 :) Zjedliśmy późne śniadanie i po śniadaniu zaczęłam z młodym klocki lego składać w wymyślną limuzynę i bawić się tym i nam zeszło 3 h :eek: Fajnie było :) Potem leniwy obiad w postaci frytek z ketchupem. Ja dzielnie odmówiłam i zjadłam płatki z dodatkami i mlekiem :) Na kolację mamy skrzydełka i sałatkę grecką to obiad taki "biedny" a młody frytki uwielbia. Ale co się dziwić jak w ciąży to głównie przez nie tyle utyłam :) Idziemy na spacer zaraz. Już się ściemnia ale co tam :)

I tak zleci sobota.

P mnie dziś wpienił bo pożyczył swojej mamie kasę bez konsultacji ze mną. A to ja prowadzę dom i trochę wydatków mamy. Powiedziałam mu, że jest lekkomyślny i nieodpowiedzialny. I na przyszłość musi konsultować ze mną sprawy finansowe albo niech sam prowadzi dom. Bo chyba ja wiem najlepiej co trzeba kupić i za co zapłacić.

Wpadnę później.

Do góry