reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy czerwcówek

Cześć

Ja przed ciążą też byłam u dentysty ale stwierdziła, że wskazań do wyrwania nie ma. Gdybym zapłaciła to by wyrwała. Także ciąg dalszy umierania z bólu. Jutro jedziemy do mojej mamy na dzień babci.

Martyna wyrazy wspolczucia.

Miss nosz jak nie urok... dzielna jesteś:)

Robię pianke na biszkoptach. Dziś znowu miałam nalot rodzinki. Obiad na 10 osób, bez uprzedzenia. Żyć nie umierać.

Uciekam. Udanego weekendu.:)

reklama
Widziałam 7dusz fajny ale nie moje klimaty:D
A dzieciaki widzialas? Stary film cholernie ale samo życie. Albo requiem dla snu, jeden z moich ulubionych:):)

Zosia wpadam na grecką:D

Mamamm nie lubie takich wizyt niezapowiedzianych bo potem myśl czym taką ekipę zaspokoić:eek::confused:

Ostatnia edycja:
Dzieciaki?? Nie nie widzialam tego drugiego tez nie. Moze dzis zapodam :-)

Ehh baba zostaje do jutra ja pierdziu znow glupawy ranek bedzie i sie nie wyspie... a ona jest aparatka ja jej cos mowie tlumacze a ona pozniej z kims gada lub dzwoni i mowi ze to ona mi cos mowila... ja pierdo...le

Najlepiej na filmweb wejdz i poczytaj czy Ci podejda bo to takie dramaty :D

O rany jak ja nie lubie takich ludzi he he a to jakaś młoda laska?

Chyba że lubisz takie lekko horrorowate seriale to polecam american horror story i 666avenue

Ona ma 57 lat.... chyba nie ma z kim gadac bo ona non stop gada !! Ilez mozna o_O dobrze ze przez sen nie nawija... nie horrory to nie moja bajka ;-) dramaty, komedie i fantasy :-)

O jak lubisz fantasy i wampiry i zmiennoksztaltnych to czysta krew:D ją całą serie książek przeczytałam he he

Uuu pewno po mendopauzie to upierdliwa :eek:

Mississ- Requem dla snu super film, ale bardzo ciężki i ogólnie przygnębiający. Świetna muzyka.

Kasia - zapraszam :) I zapraszam na kisiel cytrynowy ze startym jabłkiem :) Jeszcze troszkę zostało.

Wróciliśmy ze spaceru. Od razu lepiej. Czuję się tak świeżo. A ciemno było nad Odrą, że oko wykol :)

Galaretkę młodemu zrobiłam i tężeje. Raczej jutro dopiero będzie do zjedzenia :)

Zaraz idę szykować sałatkę i skrzydełka, ale wstawiam przed 22 i znowu się najemy na noc. Ale lubimy sobie kolacyjkę do filmu zapodać a żeby obejrzeć film na spokojnie to młodego muszę położyć już spać.

Martyna wyrazy współczucia :(

Ja dziś kupiłam kurtkę ciążowa jaaa ale świetnie moc sobie swobodnie pooddychac :D
Jutro Fabi kończy 3 latka chyba będę płakać jak ten czas leci

MalaZosia chyba też zrobię galaretki z owocami:D
Zawsze coś na słodko a od tych ciast tylko dupa rośnie:eek:

Co ciekawego będziecie oglądać?

Miss i jak oglądasz coś?

reklama
Ja bum obejrzała jakaś komedie np ta polska dzień dobry kocham cie ale nigdzie nie mogę znaleźć online... Wiec chyba skończymy na grze o tron
A ogladalyscie sextasma? Ale się uśmiałam fajna komedia ;)

Do góry