reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy czerwcówek

mamamm moje dziecko tak szybko nie chodzi spać;( a szkoda..zwykle idzie po 21 a jak mąż w domu to i po 22 potrafi. Pizzę robię jutro a sernikiem chętnie bym się podzieliła;)

justyna fajnie, że ruszyłaś z pisaniem;) małymi kroczkami do celu;)

reklama
Hej Dziewczyny !!!!!!
Byłam dziś z mężem u gina wszystko ok z dzidzią :))) waży 230g ,a teraz niespodzianka...... :pP
jednak będzie córeczka !!!! :)))) jestem w szoku totalnym,bo miał być na 75% synek !!! cipka jak ta lala :)))

Kasia jasny gwint ale mialas przejścia!

Sympatyczna to teraz pisz tu szybko na co masz apetyty z ta corcia? Kwaśne, slodkie, miecho lody ?

Dzięki Dziewczynki :)

Jestem taaak oszołomiona :) Pół godziny siedzieliśmy w aucie z mężem po wizycie w szoku :)
i padały takie teksty "..ale jak to?"..."...a jak gin znów się pomylił?" Boże ,gdybym tak poszła do porodu z wiedzą ,że synek a po porodzie powiedzieliby że gratuluję córci to bym padła na zawał :)))
...wszystko do wymiany będzie w sensie ubrań po synku ,autek i ogólnie zabawek,nawet rower ze spider manem,bo pewnie na takim kiedyś nie zechce jeździć ...no wszystko i miejsce na rzeczy dla dziewczynki trzeba bedzie zrobić....
a najlepiej większe mieszkanie z czasem trzeba będzie kupić tzn zamienić się na większe bo na tych 48m2 nic się nie mieści ,bez piwnicy,bez balkonu,bez stryszku....a takkk myslelismy w duchu ,że jak będzie synek to wszystko bedzie miał po starszym braciszku :))) hahhaha grunt to nie planować nic...

Koga pytałaś co jadam na dziewczynkę ,otóż dużo owoców od dwóch miesięcy gdzieś,pomarańcze,jabłka ,kiwi,mandarynki,banany,nie chce mi się jeść słodkich rzeczy ,ale raz na pewien czas coś tam skubnę ale malutko,no i nie wymiotowałam tylko dwa razy ,a z synkiem chyba z 10 ,ale nie wiem czy to ma znaczenie jakieś :).Nie piję gazowanych napojów w ogóle ,acha od początku ciązy bardzo smakują mi sandwicze z serem żółtym,szynką i keczupem :)mogłabym je jeść na każdy posiłek normalnie.Już od ponad dwóch tygodni zastąpiłam je kanapkami bo toster mi się zepsuł :)Przybrałam już prawie 3,5 kg .Nie smakują mi herbaty ,po wodzie min. nie kiedy mnie mdli....aaaa i odpycha mnie nadal od mięsa surowego i gotowanego,choć kotleta smażonego ciut zjem,do lodów mnie nie ciągnie jakoś może dlatego że jest zima.No i odkąd mam sokowirówkę wcinam sok szklankę.

Małgos83 a luteine pod język ja brałam ,gorzki ma posmak,ale można przywyknąć z czasem.Miałam ją dopochwowo ,ale jak sobie ja aplikowałam to dostawałam upławów i jakąś infekcję miałam malutką.

Proszę mi jeszcze raz wysłać zaproszenie bo przedstawiłam się ale wychodząc z tego zamknietego forum chyba wyszłam na dobre....masakra ale dziś ze mnie zakręt ..hehehhehhe :) wybaczcie

Ostatnia edycja:
reklama
Ja miałam dziś sporo pracy aż się wzruszylam bo to moje ostatnie dni heh
A wieje jak cholera głowę urywa. Właśnie jem kanapkę z uwaga grahamka majonez ser szynka sałata keczup i marynowany czosnek kuzwa zjadłam pół słoika :D
Czeka nas fajny weekend jutro zakupy potem do moich rodziców potem do szfagrow na pizze z noclegiem a w niedziele knajpa i kino ciesze się :)
WRESZCIE JAKIEŚ CIPKI NOOOOO . WRESZCIE MOJA CÓRKA MA KOLEZANKE ;D
Przeglądałam wasze fb większość oznajmiła swój stan chyba tylko ja nie hehehehhe, ale poprostu nie chce; p

Do góry