reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy czerwcówek

Nati to jak nie zaleY Ci na nowym to musisz polowac na okazje. Ogloszen jest malo i znikaja momentalnie. Znajoma kupila tez niedawno bezowy to tego samego dnia, vo ogloszenie dodali soe zdecydowala, a po niej jeszcze dwie zdecydowane pary byly;)
Ja chcialam bezowy albi czarny, no ale;)
Natlallienne no wlasnie jaki bys chciala?
Mamamm to kicha... Na gospodarstwoe ciezka praca, a taka niesprawiedliwosc!

reklama
Wiec nie dokonca zreslizowałam swój plan ale zle nie ma .
Zrobiłam pozadek z ubraniami Nelki a tego sa 2 komody i polowa garderoby a i pizamy pod łózkiem. Wiec jestem zadowolona odłozyłam małe na odsprzedanie i na oddanie miejsce sie zrobilo i wiem co jej potrzeba kupic tez.

Dla braciszka mam troszke rzeczy troszke dokupie a tak wiem ze od siostry od m tez dostane napewno no i od znajomej wiec wiec raczej poszaleje ale tak ze spodniami sweterkami koszulami itp

odkurzyłam dom łazienke zrobiłam ale na mycie podług wenny brak rano wstane to zrobie.

Nati ja tez tak miałam jak po swietach do domu wrociłam ale powoli wraca do normy :)

własnie a jak wejsc na ten zamkniety?

Martyna ja przegrane ubranka po Antku trzymam w garderobie. Nie wynosiłam, bo wiedziałam, że bd się starać. Czekam z ublaganiem na meble dla Antka, bo u nas ciasno się zrobiło.
MamaAnia no w sumie coś za coś. Nie płacimy kosmicznych składek, no ale w sumie też niewiele z tego mamy... chcemy się z mężem ubezpieczyć dodatkowo..

mamamm - no my jeszcze chcemy szafe kupic nowa bo ja , Nelka , M i synus sie w garderobie nie pomiescimy wiec po malowaniu chemy duza szafe kupic i tam bd M miał rzeczy i ja polowe a garderoba bd dla dzieci na ubrania i zabawki :p

Kochana my płacimy w porównaniu śmieszne pieniądze bo 1800 zł na KWARTAL... za nas i firmę, dlatego nic nie mamy. KRUSie są śmieszne pieniądze za skl. Ale gdy przychodzi co do czego to jedynie lekarz, choć i tak w większości przypadków trzeba jechać prywatnie

My mamy tak jakby trzy "nasze" pokoje na piętrze a w każdym i tak coś antkowego jest:) w sumie my nie kupiliśmy mu za wiele. Dostał 3 gigantyczne paczki z Anglii od mojej cioci. Jako niemowlę nawet połowy nie ubrał..

Więc tez nie narzekamy za duzo. Jeśli mogę to korzystam z tego chorobowego zawsze to coś.

Przyszły takie czasy że np do okulisty mam czekać do lipca. Chcąc nie chcąc muszę iść prywatnie. Rozkraczyly mi się okulary, bez nich nie dam rady normalnie funkcjonować.

Dzisiaj się chyba przejadłam... ostatnio narzekałam na brak apetytu ale od wczoraj jem jak "świnka".. już po kolacji ale jeszcze zrobiłam sałatkę owocową i czekam na bajkę "Odlot" i będziemy z synkiem zajadać;d w dodatku mama upiekła sernik z brzoskwiniami...

Ja wszystkie rzeczy Dawidka mam u teściowej bo jak rozwaliliśmy całe poddasze do remontu to nagle brakło miejsca i musieliśmy wszystko powywozić. Muszę kiedyś się zmobilizować i poprzeglądać to wszystko, posegregować a tak mi się nie chce.

reklama
Laseczki melduję się po całym pracowitym dniu. Rano ogarnełam domek i ugotowałam obiad a od 14 siedziała i przepisywałam pracę. Udało mi się z pomocą mężą przepisać całą część teoretyczną. Dużo M mi przepisał. Padam na buzię, muszę trochę odpocząć od komputera bo oczy mnie bolą. Nadrobie Was wieczorkiem jak uśpie młodego.

Do góry