reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy czerwcówek

MAMUSKA to oby wozek przyszedl! Naprawde super okazja.
KOGA usmialam sie z tego pudelka;)
ARCHEA powodzenia na wizycie.
KASIA wspolczuje nerwow..

Ja poki co leze w lozeczku i czytam:) nawet drzemke krotka zlapalam ale telefon mnie obudzil:/ niedlugo na jakis obiad trzeba sie zbierac:)

reklama
Ciasteczko tak, jednorazowy macierzynski.. chyba 2800 z Antkiem dostałam. A becikowe nam się nie należało, długa historia.

Myszka gratuluję nowego auta. My kupowaliśmy skode w combi w kwietniu. Jeżdżę nią bardzo mało.. może za jakiś czas zmienimy. Młody przy rozłożonym foteliku do spania nie ma miejsca na nogi, wtedy ja się do przodu i siedzę w takim przykurczu.. ale ogólnie zadowoleni jesteśmy.

Kasia stowki kochana! No a ta lakarka to jakas nie ogarnieta...

Zosia super że konsultacja odbyła się bez nerwów:)

Mamuska wózek świetny, tym bardziej za takie pieniądze.

Archea ja też tak prasuje i tylko to co trzeba. Nie lubię prasować koszul.. trzymam kciuki za wizytę.

My po obiedzie, zupa z dyni.. uwielbiam..

A ja od rana na nogach .
Jako ze juz lepiej z macica to zabrałam sie za porzadki w garderobie . Przejzałam rzeczy dla maluszka i odłozyłam te dziewczynskie zeby osprzedac.Pozniej z nelka do lekarza- osłuchowo lepiej ale jeszcze zostajemy na antybiotku i inchalacjach. Zakupy zrobione . Oczywiscie dałam sie naciagnac na kolorowanke swinki peepy .No i dzis ogarniam zaraz łazienke (pranie wstawione) i jadalnie z kuchnia no a jak Nela wstanie to dalej garderoba i jej pokój a na jutro salon zostanie :)

Mamuska - no wydaje sie fajny mam nadzieje ze i taki bd ja tez chce na olx zamawiac .
A ja zajmuje sie hmm w sumie po szkole jestem plastykiem ale od zawsze własnie fotografia no i takimi roznymi artystycznymi pierdółkami. A mam zamówienie na kilka obrazów i studniówke w planach wiec troszke sie dorobi :)
mamaa- mila- ja tez tak własnie licytuje ale ostatecznie załozyłam sobie strategie ze poprostu przy kazdej wizycie u gin odwiedze moje ciucholandy to sie wyprawka uzbiera :p

co do autka my w tym roku kupilismy polówke i obawiam sie ze moze byc mała ale jako ze mam pełne opłaty i na siebie z rok musze wytrzymac , pozatym ja jestem niska i np kombika mi nie pasuja bo nic nie widze w nich wiec jak juz duze bd kupowac to pewnie jakiegos terenowego albo suva .

wpadne jak ogarne dom miłego dnia

Noo tez mam taka nadzieje, a nawet wierze ze bedZie ok;)
Manamm a to Ty nie mialas normalnego macierzynskiego tylko jednorazowa wyplate?
Ja tez zupe dyniowa uwielbiam;)

Martyna zebys sie tylko nie przeforsowala!

Gosiula co czytasz fajnego?;)

Kasia - o jejkuś, zawału bym dostała.

Mamuśka - to jest dokładnie taki wózek co chciałam. Tylko, ze mi się podobają czerwone :) Oby wszystko było oki, bo cena naprawdę superaśna :)

Kurcze, ja wróciłam do wawy w niedzielę i z niczym nie mogę się wyrobić. Sterta prania, prasowania, brudna łazienka, odkurzanie i mycie podłóg - wszystko czeka a jakoś się ogarnąć nie mogę. Na razie nadrabiam pranie i garderobę posprzątałam. Nie mam chwili by do Was pisać. Czytam tylko na bieżąco co się dzieje. Wątek zamknięty super sprawa, jak będę miała chwile to ogarnę to zaproszenie.

Kasia równie życzę Ci wszystkiego najlepszego:) rany co za lekarka
Mamuśka super wózek
ja to jestem zadowolona z detektora tetna jak mam gorszy dzień to słucham dzidzie i jestem spokojniejsza więc polecam chociaż i tak za chwile wszystkie poczujemy ruchy to będziemy spokojne :)

Ja siedzę i się nudze, odebralam wypis, wykupilam leki i siedzę w domu.
Jutro może ide do teściowej, w lutym ma mi kupić wózek. ;)

reklama
Do góry