reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Ja też takie bóle mam, ale zwykle rano. Ja tam się objadlam warzywami na patelni, paczka gum Maoam (od kad jestem w ciąży ciągle je pozeram) :)

reklama
Koga fajnie wam:-)
MalaZosia mnie w 1 i w 2 dzień świąt bolał, a raczej tak kuł brzuch po lewej stronie. A dziś dla odmiany pośrodku tak kłuje, mam nadzieję, że to nie szyjka. W pracy mi się zaczęło. Teraz jak posiedziałam chwilę to się polepszyło, ale jak ugotowałam obiad na jutro, to znów czuję, a teraz jeszcze chcę łazienkę posprzątać i nie wiem czy dam radę.

Ja zażywam prenatal classic, ale dokupię chyba ten z DHA jeszcze.

Koga ale Ci dobrze, też bym pojezdzila, tylko ja na desce.

Też mam wlasnie takie bóle, nawet nie chce myśleć że to może być szyjka. Wmawiam sobie że dzidz rośnie i się rozciagam:D

Karotka a skąd jesteś z de? Może akurat się okaże że sąsiadkami jesteśmy ;)
Alkmena ja mam wizytę 15 i liczę dni :) znając życie znów nerwowa będę chodzić parę dni Przed

To skoro wszystkie mamy takie bóle to chyba nie ma powodu do niepokoju :)

A ja biorę Prenatal Classic a nie Complex - pokiełbasiło mi się.

Siedzę nad tym spisem ale oczy mi klapią i chyba kawki się napiję. Dziś tylko jedna i to straszna lura, więc chyba mogę :)

przepraszam za podwójnego posta - pisałam z tabletu i z wifi kiepsko i jakoś się tak zdublowało

kasia - my też deski lubimy, ale odkąd mamy dzieci to jednak łatwiej było uczyć ich na nartach i dechy poszły w odstawkę,

starszak już coś przebąkuje o desce, jego bardzo kręcą skoki, obroty - na nartach wyczynia cuda, jeździ na rampach, wyskoczniach, tyłem, młodszy jeszcze na etapie fascynacji prędkością, spuścisz z oka i tnie na krechę
oj a tu kolejne trzeba będzie od podstaw uczyć:sorry:

zastanawiałam się czy dam radę, ale kurcze na nartach w końcu czuję się lekko:sorry: tylko jeżdżę spokojnie więc bardzo marznę, no i to czeskie jedzenie brrr jakoś w ciąży nie mam ochoty

Gosiula - Czechy, spindl

MalaZosia - też mnie nocami pobolewa podbrzusze, raz kłuje, a czasem po prostu je czuję

nathaline - a ja mentosy owocowe, choć mambami też bym nie pogardziła:zawstydzona/y:

Koga mi właśnie młoda łatwiej na desce było uczyć i jeździ od 3 roku życia:) dzieciaki za**biscie jeżdżą.

Ale Ci zazdraszczam, też bym pojezdzila ale trochę chyba bym się bała w ciąży :p

Ja haribo mogę pochlaniac na kg.

Teraz się uspokoiłam bo ja też miewam takie klucia ale widocznie tak ma być.

Głowa mi pęka aż mi nie dobrze, można coś na ból głowy bo ja już nie wyrabiam :(

reklama
Do góry