reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Czesc dziewczynki:D
Ja w pracy po tyg lenistwie, ale ciężko było dupke z łóżka ściągnąć....

Sosnowiczanka dziewczynkom z pewnością obecność mamy dobrze zrobi.

Malutkans lenistwo czasem też potrzebne:D
I widzę lubisz się zameczac he he :) ale ja też nie biorę żadnego paracetamolu ale tylko dlatego że w ogóle mi nie pomaga, więc też się mecze.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się z rana.
Obudziłam się o 6 i nie mogę spać. Kasia Ty chociaż wiesz ,że musiałaś do pracy wstawać a ja mogę spać do której młody pozwoli a z reguły wstaję wcześnie i się kręce w łóżku. Jak urodzi się małe to będe chciała się wyspać a nie będe mogła pewnie.
Kasia miłej pracy :-)Dalej masz chęć na drzemki w pracy?
Archea dobrze ,że dziewczyny odnowiły temat witamin. Trzeba będzie się powoli zaopatrzyć. Mój gin na razie nie kazał mi brać wcale. Powiedział,że po 16 tygodniu czyli po następnej wizycie. Ale nie wiem czy to dobrze,że nie biorę. Na dzień dzisiejszy tylko łykam kwas foliowy i leki na ciśnienie bo w pierwszej ciąży miałam wysokie. Jak dołącze do tego witaminy i DHA to już garsteczka wyjdzie. Jak babcia na emeryturze będe hehehe.:tak:

Justyna póki co nie chce mi się spać ale co będzie później się zobaczy :D

Nudno w pracy ludzi mało bo urlopy pobrali.

A o której spać chodzisz że tak się budzisz wcześnie?

Wczoraj poszłam ok 23.30. Nie wiem czemu tak ostatnio mam. Albo budzę sie kilka razy w nocy albo rano wcześnie. Chyba już na tym l4 się wyspałam ;-)
A wiecie co się dzieje z Misiss? Wydaje mi się ,że dawno do nas nie zaglądała. Pewnie cieszyła się świętami z rodziną w domu. Albo ja nie zauważyłam posta od Niej.

Cześć dziewczyny!
Jestem zupełnie nowa na tym forum, więc z ciekawością przeglądam o czym się tu pisze. W ciąży też jestem pierwszy raz, toteż się doszkalam :) Na dzień dzisiejszy jestem w 18 tygodniu i od dwóch dni czuję Maluszka jak się wierci, co niezmiernie mnie cieszy. Z witamin póki co brałam folik przez pierwszy trymestr, a teraz nie łykam zupełnie nic. Lekarz powiedział mi, że mam dobre wyniki i nie muszę się niczym szprycować. Co prawda ostatni raz byłam u lekarza kawałek czasu temu - jestem obecnie w Australii, a tutaj to nie takie proste, jak się nie ma ubezpieczenia, ale już niebawem wracam do Polski i pierwsze co zrobię, to pójdę na wizytę.

Czoperka witaj. A w Australii mieszkasz czy to tylko jakaś wycieczka. Mój gin też jest tego zdania,że jak ma się dobre wyniki to po co się szprycować witaminami.
Natalienne mamy ten sam termin? Mi nawet tym razem pokrywa się z usg? Fajnie bo jakoś tak w tyle się czułam za dziewczynami. Wszystkie już jakiś 17- 18 tydzień a ja ledwo 14. Dobrze,że nie jestem sama. A jak się czujesz? Mi jakoś od kilku dni słabo się robi a wczoraj wieczorem powróciły mdłości.

Justyna na staraczkach doczytalam że Miss do szpitala chciała jechać wczoraj czy przedwczoraj jakoś, oby tylko wszystko było dobrze z szyjka i dzidzia &&&&&

Justyna staraj się spać ile się da bo później to możemy mieć ciężko.

Czoperka gratuluję dzidzi, tutaj na pewno się naczytasz dużo na temat ciąży:D:D

Coś mnie katarzysko złapalo

Tak właśnie mi się zdawało,że dawno jej nie było. Aby tylko wszystko było ok u niej. A ze spaniem to zawsze tak miałam ,że jak mogłam odespać to mi się nie chciało a jak nie mogłam to same oczy się zamykają. Potem na pewno będzie ciężko. Ja strasznie nie lubię budzić się w nocy. Mogę wstawać codziennie i o 6 rano ale przeraża mnie ,że już niedługo trzeba będzie wstawać kilka razy w ciągu jednej nocy na cyca.

reklama
Hej
Czytam was na okraglo :-) dzieki ze pytacie :*
No jestem w szpitalu od wczoraj dzis moze jakies usg mi zrobia to bede wirdziec wiecej to dam znaka :-)

Sosnowiczanka
Moj jasko sie urodzil w 36 tc. Bedzie dobrze z dziewcxynkami :-)

Ja tylko sie modle zebym choc do 30-34 tc wytrzymala i odetchne z ulga...

Napisze co i jak po usg

Do góry