reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Smile masakra mam mega gigantyczny brzuchol, później foto wstawie to padniecie :D

Idź do rodzinnego żeby dał Ci skierowanie na mocz i krew i z wynikami do gin, zawsze jakas podkladka i powiedz ze z uk nie masz.

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia ja mam sprzatanie lodowki dzisiaj :D krem z kalafiora plus zapiekanka ziemniaczana z warzywami :)
Smile to jeden dzien po mnie idziesz fajnie :) a list dostalas o tych badaniach z krwii w uk? Moze z tym pojdziesz?
Inzagata a jak sie zasloni i nie rozlozy nozek?? :D
Kasia to ci corcia dowalila :D
Kacperek rozsypal mi ciastka na dywan jeszcze pokruszyl znowu trza po henryka isc :x

Hej dziewczyny ale u mnie biało aż chce sie wyjść na spacer :-)
lolcia dedektor super dwa razy słuchałam mojej dzidzi tym bardziej że ja jeszcze nie czuję ruchów więc uspokoiłam się jak jej serduszka posłuchałam :-)
co to połówkowego 5.01 idę na wizytę ale to będzie 18 tydzień więc pewnie każe mi przyjść w 21 tygodniu i bedę miala połówkowe z pomiarami bo moja ginekolog ma dobre usg
smile myslę że jak wyjaśnisz to lekarz zrozumie i nie będzie robił problemów :-)

Więc pewnie połówkowe za miesiąc i wtedy powoli zacznę coś kupować jupi już nie mogę się doczekać :-) dziewczyny czy któraś z was bierze luteine zastanawiam się kiedy każe mi odstawić. Coś ostatnio chciała zebym odstawiła ale stwierdzila że po świętach zobaczymy może dlatego że,biore tylko jedną na noc a wiem że nie które dziewczyny biorą 3razy dziennie albo i więcej
a co do brzucha to nie urosl waga tez stoi caly czas 60 kg czyli -3kg od początku ciąży a apatyt dopisuje aż mąż robi wielkie oczy

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny! No i zima przyszła :)
ależ się dziś wściekłam, poszłam na pocztę i stałam 20 min po kopertę i papierki do wypełnienia (bo chciałam list polecony z potwierdzeniem) i jak już wypełniłam i zobaczyłam jaka kolejka usgtwaiła się na nowo to się wściekłam i wyszłam!

Smile ja rano jak wstaję to prawie nie mam brzuszka, ale po całym dniu wieczorem mi wyłazi :D
Ty odzwyczaiłaś się od wstawania w nocy, ja jeszcze nie miałak okazji się odzwyczaić, a tu niebawem drugie :D
kasia noo to ładnie pospałyście!
znajomi są zawodolenia z wózka, fakt, że dość szybko matewriał w spacerówce się zmechacił, ale może to kwestia użytkowania.
a to nie jest tak, że zawsze te połowkowe jst połączone z tym prenatalnym (czy jak tam ono się nazywa)?
ja jestem zapisana na 22, czy 23 tc
lolcia oj ja też bym chciała poznać płeć, bo w końcu jest u mnie 50 na 50 :D raz powiedział, że chłopak, raz dziewuszka :D
Sosnowiczanka jak wizyta?
Zdrówka dla siostrzenic! Dadzą radę dziewczyny!
mamamm jak Antoś?
MałaZosia a tona gługo pojechał do taty?
Archea już? Jej to szybciutko :)

Lolcia ja nic nie mam. Oni zrobili mi krew i mocz powiedzieli ze ok i tyle.
Tak samo wysłali mnie na usg dostałam fotki i informacje dosłownie jedno zdanie ze wszystko dobrze.

Grabola ja też po polowkowym zaczynam szaleństwo i już się doczekać nie mogę.

Mamuska wspolczuje wyprawy na pocztę. Ja nie cierpię latać po urzędach i innych tego typu miejscach.

Kasia ty już nie przesadzaj bo pewnie chudziutka jesteś :)
Nie mam jak się wybrać, jestem uwiazana w domu z igorem na amen.

Witam się i ja :) zasypalo nas biało pięknie tylko szkoda że ja taki zmarzluch jestem ;) 15 min na dworze i Zamarzam ;) za parę dni sylwester a ja mam ochotę odmówić znajomych chętnie leżałabym na kanapie i oglądała filmy ;) nie mam siły na gości

Mamuska mnie wizyty na poczcie i w banku w pl zawsze o nerwice przyprawialy. Jedno okienko otwarte a 3 paniemhahaha i hihihi a kolejka do drzwi :/ tu mam maly punkt poczty w sklepie otwarty i kolejek nie ma :D trza bylo powiedziec, zes ciezarna i ci slabo :)
Smile a jak apetyt mlodego w pl? Poprawil sie?
Malutkans my mielismy miec leniwego sylwka a tu juz mi zapowiadaja coniektorzy, ze wpadna i zas robota i stanie przy garach :D ja tez zmarzluch jestem :)
Musze sie pochwalic bo sie przemoglam i ogarnelam czesc chalpki wiecej nawet niz myslalam ze zrobie :)

reklama
Kasia ogórkowa u mnie gościła w poprzedniej ciąży non stop i to taka kwaśna ze teraz bym w życiu tego nie zjadła a wtedy garnek sama wcinalam i efekt tego taki ze moje dziecie uwielbia ogórki kiszone :D

Lolcia z apetytem różnie chociaż lepiej niż w uk. Przekonuje go duża rodzina przy stole wtedy chyba mu bardziej smakuje aaa no i łączy się ze mną bo nie je mięsa haha

Ale się pochwalę ze udalo mi się Igora wykąpać bez histerii. Obejrzał jakąś bajkę gdzie się dzieci kapaly i stwierdził że też chce a ja na głowie stawalam żeby on chciał się myc:)

Do góry