reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Właśnie tak u czerwcówek na sylwestra Picollo będzie lał sie strumieniami. A co nie można i nam się pobawić.
Ja dziś umówiłam się z przyjaciółkami w barze. Mówię do męża przed wyjściem : daj mi jakieś pieniądze a ten mi daje banknot 200 zł. No to się go pytam czy mam sobie jakieś drniki zamawiać bo na soczek to mi i 20 by starczyło. Uśmielismy się oboje z tej sytuacji. Ale chłopina nie skąpi, chyba chciał przydziobać. Zobaczymy co chce?
Kasia ja już chyba przyzwyczaiła sie do siedzenia na l4. Teraz akurat przed świętami było trochę pracy to było ok. Zobaczymy jak czas będzie płynął w zwyczajne dni.
Minka taka domówka z najbliższymi jest najlepsza.

reklama
Ja sylwestra spędzam z synkiem i mężem dopóki obaj panowie nie pójdą spać. Młodszy z wrażenia starszy z poczucia obowiązku , bo pierwszego stycznia idzie na rano do pracy a ze wstaje po 3ciej nad ranem to nie może długo siedzieć to raz a dwa codziennie w pracy ducha e alkomat to i nic się nie napije☺ w każdym razie nasz picollo juz się chłodzi.
Ja ruchy czułam , tak mi się wydaje a ostatnio cisza. Jutro jadę do gina zobaczymy co powie. .. w każdym razie już trzeci dzień pobolewa mnie głowa. Natarlam się amolem i leżę juz. Spokojnej nocy.

Sosnowiczanka a który jesteś tc?
Ja Sylwestra spędzam z moim, pewnie nawet fajerwerkow się nie doczekam biorąc pod uwagę to, jaka jestem senna. ;)

Nathalienne wczoraj zaczął mi się 19tydzien. Rany ale ten czas szybko leci.

No nic wstałam. Budzę lobuza i idziemy. On do przedszkola ja forum pracy. Ale biało za oknem

Witam sie i ja :) wreszcie mozna zajrzec do was :) po swietach fajnie. Bylo nas sporo wiec milo czas spedzilismy objadlam sie tak, ze na wage boje sie wejsc :D malenstwo fika az milo tylko moj humor kiepskawy. Mezasty mnie nerwowo tym autem wykonczy juz mu powiedzialam, ze jest mi obojetne co kupimy byle foteliki wlazly bo te nerwy nie dla mnie. Ehh skad te chlopy sie biora :D
Ciasteczko jaka cudna corcia a kokarda thebest :)
Smile i jak termometr sie spisuje? My dawno temu zainwestowalismy i jestem bardzo zadowolona z niego :) ja z mlodszym siedzialam 4 dni w szpitalu i korby dostawalam bez mikiego bo nie wolno bylo z dziecmi nawet na korytarz przychodzic.
Malgos bardzo mi przykro.tule. wiem jak ciezko sie pozbierac po takiej tragedii. Zycze ci jednak abys znalazla spokoj w serduszku i pomyslala, ze teraz twoj tatus ma sie dobrze, jest szczesliwy, nic go nie boli a tam w gorze ktos go bardzo potrzebowal
Mamamm wspolczuje swiat. Jak synek po tych o wocach?
Sosnowiczka gratki dla siostry :)
Mamma-mila my zaczynalismy od bella happy takich w wycieciem na pepuszek. One dosc szerokie byly wiec ten na plus dla bioderek a pozniej dady. Oryginalne pampersy mi ich uczulaly. Tutaj testowalismy rozne dla 6cio miesiecznego i wzwyz i lidlowe okazaly sie najlepsze :)
Grabola i jak ten detektor? Fajna rzecz?
Minka to pojechalas z ta tetra :D ja posciele mialam z allegro 2 komplety nawet nie wiem czy jakiejs firmy ale rewelacyjne od 4 lat w ciaglym uzyciu i sa jak nowe :)
Asiorrek wspolczuje sytuacji z szyjka i gratuluje synka.
W drugi dzien swiat bylismy u znajomych i byla tam dziewczyna w 15tc a normalnie w pokazach bielizny moglaby pomykac. Wysoka, ladna i chudziutka jak patyk. No deprecha murowana bo ja jak na wylotku wygladam :D
I snieg tez mamy co mnie wcale nie cieszy :D
No nadrobilam wreszcie i ide cos zjesc i cukier zmierzyc bo sie przez swieta opuscilam z obowiazkiem :)

Witam się szybciutko dziewczynki:D
My z majka wstalysmy o 9 cud jakiś bo ona zawsze max 7 :eek:
Przez co psy cierpią, bo zwykle 8 już na dworze. Więc lecę z nimi.

Cześć Dziewczyny

U mnie biało bardzo biało:)
Polecialam rano do sklepu wróciłam do domu i stwierdziłam ze na nic nie mam ochoty.

Brzuch mnie swedzi ostatnio i to w takich chwilach gdy się podrapac nie mogę haha.

Lolcia a spisuje się nawet nieźle ten termometr.
A jak u ciebie ze śniegiem bo u mojego męża trochę w piątek wieczorem sypnelo:)

Smile no nie ma go tak duzo jak w pl ale zimno i brzydko i juz mam go dosc :D
Kasia to ci Maja zrobila niespodzianke :D
Ktoras chce kawke? :)

reklama
Lolcia o nie za kawę to ja dziękuję:) a ty usg masz chyba nie długo co? Dobrze mi się kojarzy?

Kasia ty się ciesz ze tak spala. Moje dziecie pół nocy się kręciło chodziło między swoim łóżkiem a moim i jestem tym wykończona. Odzwyczailam się od wstawiania w nocy.

Do góry