reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Witam :)
Jednak mimo zwolnienia czasu na Babyboom brak... dziś jestem w pracy po raz pierwszy i czas się znalazł :)

Na początek chciałabym Wam życzyć Wszystkiego Najlepszego w nadchodzącym roku 2015, spokojnych pozostałych miesięcy ciąży i Zdrowego Maluszka :tak:

Nie nadrobię wszystkiego ale chociaż postaram się poczytać od wigilii :)

reklama
Spacer zaliczony, pranie wstawilam, poodkurzalam i plecy mnie bolą :cool:

Która z Was robi prenatalne teraz po 20tyg? Ja idę połącze to z polowkowym, lekarz powiedział ze zaleca swoim pacjentkom żeby w razie w byli na porodowce przygotowani ze rodzi się dzidzi np z wadą serduszka czy innych narządów.

Alkmena dzięki za życzenia i wzajemnie oraz udanej imprezki sylwestrowej :D

Haha a ja mniej więcej tyle do 18 bo już policze z terminu a nie wg dziecka. Do tego ja dalej nie wiem kto tam u mnie siedzi a tak mnie ciekawość zżera haha

U mnie na obiad makaron z sosem bo ja mięsa dalej nie jem.

Smile ja mam 13 stycznia :) juz sie doczekac nie moge :D mam nadzieje, ze mi powiedza plec bo bym juz chciala cos kupic :D
Kasia chyba kazda teraz bedzie miala takie dokladne badanie i sprawdzenie narzadow wewn. Przynajmniej ja w obu ciazach takie mialam :)
Mialam ambitne plany na dzis i len mnie lapie :D
Miki podlecial i pyta "czy twoj dzidzius cie teraz kopie w brzuszek?" sie zesmialam z niego ;)

Lolcia a ja idę na wizytę 14 stycznia właśnie się umowilam, trochę późno ale trudno.
I na pewno ci powiedzą kto siedzi w brzuszku:)

Mam stresa że mnie lekarz opieprzy że to 18 tydzień a ja żadnych badań nie mam...z uk nic nie mam a w pl byłam na usg w 14 tyg.

Witam, ja mam prenatalne 12 stycznia, już się nie mogę doczekać, lolcia płeć poznasz na pewno bo na tych badaniach m.in oceniana jest prawidłowość budowy wszystkich narządów, mój dzidzia dzisiaj jakiś spokojny,

Lolcia jaki on sweet:D:D

Majka za to mi mówi mama ty tak zgrublas przez święta prawda, bo dzidzius by tak dużo nie urósł. Ona mnie załamuje. W 9 m-cu to ona mnie z wielorybem porównywać będzie chyba :eek:

reklama
Do góry