reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
A my nie byliśmy na spacerze o strasznie zimno. Poszłam po zakupy i nos mi normalnie zamarzł :p

Zrobiłam zupkę ogórkową, mniam :) I skrzydełka się pieką. Pranie zrobione jedno, zaraz następne nastawiam. Poprzednie pościągane, poskładanie i poodkładane do szafek :)

Tęsknię za moim synciem, normalnie nudno tak jakoś bez niego. Fajnie tak dzień czy dwa ale na dłuższą metę to nuda. Tzn. nadrabiam zaległości filmowe i książkowe i domowe ale wyprzytulałabym tego mojego skarba i powygłupiała się. Brak mi go.

Jutro na szczęście do pracy bo już w domu dłużej nie wysiedzę a pogoda nie nastraja na wyjście.

Ha ha Smile nie za dobrze Ci?:D
Ale Ty to możesz sobie pozwolić na takie słodkie szaleństwo :D

MałaZosia u nas też za ciepło nie ma, ale postanowiliśmy pochodzoc:)
Do kiedy nie masz synusia? Ja czasem jak na szkolenie jechalam na trzy dni to swira dostawalam bez Majuli.

Ostatnia edycja:
Kasia ja czołowa chudzina tego wątku jem ciasto na kg i liczę ze chociaż pół kg przytyje Haha

Ja się nigdy na noc nie rozstalam z Igorem i nie wiem jak my przezyjemy mój pobyt w szpitalu:) które bardziej będzie tęsknić :)

No właśnie wiem, więc wcinaj ile wejdzie:D
Nie wiecie czy można rapaholine w ciąży brać?

Majka się mnie pytała czy będzie mogła być w szpitalu jak będę rodzic bo chce pierwsza braciszka zobaczyc:D a malza nie chce w trakcie parcia niech sobie czeka za drzwiami, przy młodej był i nie bardzo był mi potrzebny. Wcześniej owszem miał zbawienny dotyk na ku***sko bolace plecy, później też mnie szyli a on z polozna i lekarzem poszedł na mierzenie wazenie itd :) także niech jest w szpitalu niech tnie pepowine ale w tym momencie niech go nie widzę ,o tak :D

Co do tych ruchów to ponoć kiedy sie je poczuje zależy też od tkanki tłuszczowej i czy to pierwsza ciąża. Ja już nie mogę się doczekać

Ja jutro i pojutrze do pracy idę, ale mi się nie chce.

Sylwestra spędzimy w domu razem z moimi dwiema siostrami i ich rodzinkami.

Minka ja też do pracy ale tylko we wt bo na jutro zalatwilam sobie wolne :D

Minka picolo już macie:D? Ja muszę kupić bo mnie młoda udusi jak nie będzie.....

reklama
Do góry