Dzien dobry
mam przynajmniej taka nadzieje, ze bedzie dobry
Malgos ale ci fajnie z tymi ruchami, moje jakies leniwe najpierw brykalo kilka dni a teraz cisza.
Myszkajoasia to wczoraj chyba byl taki dzien bo w moje tez jakis szatanek wstapil
Smile nienawidze rozpakowywania!!
Sympatyczna dzieki za tabelke i za poswiecony czas
ja bym usunela osoby, ktore odezwaly sie raz czy dwa i tak jak mlwisz jak wroca to dodac do listy
MalaZosia ja mialam pierwszy raz wyniki z krwi i na moim liscie nie ma takich dokladnych opisow jak dostala gosia. Mi napisali tylko, ze ryzyko na zd jest 1:2200 i jestem w lower risk i mam sie cieszyc ciaza
Chlopy czesto nie widza nic zlego w takim zapedzeniu sie bo to przeciez jedno piwko. Moze dzis cie zaskoczy i dostaniesz jakiego kwiatka na przeprosiny?
Misssis nieciekawa sytuacja z doktorkiem. Nieznosze kiedy czlowiek umawia sie z kims na konkretny czas a ktos sobie bimba i zapomina i jeszcze potrafi z ciebie wariata robic.
Justyna270284 witaj ponownie
Koga ja tego nie lykam
naprawde musi byc zle zebym po jakikolwiek przeciwbolowy siegnel. Popijam magnezik wczoraj lyknelam nospe i bylo git
cycek przestal tak bolec ale od poczatku ciazy mi pobolewaja oba i mnie to juz wkurza
To cie wczoraj lapali na telefony
powiedzialas juz w lracy??
Sosnowiczka ja tez sie balam jak miki zareaguje a okazalo sie, ze swietnie przyjal braciszka
grunt to miec znalesc czas dla jednego i drugiego dziecia
Myszkajoasia gratuluje wizyty i dobrych wiesci
Ja wczoraj mialam okropny dzien niewiem nawet ile razy sobie poplakalm. Chlopu w pewnym momencie uczciwie powiedzialam, ze ma bez kija nie podchodzic bo zagryze. Nie moglam poradzic sobie z myslami, ze zla matka ze mnie bo niepotrfilam z rana swoich dzieci ogarnac. W dodatku jak sobie przypomnialam wszytkie genialne artykuly typu: krzykniesz na dziecko zniszczysz mu psychike, pozwolisz mu plakac - zniszczysz mu psychike, stawiasz granice - znowu robisz blad to sie tak zdolowalam, ze odechcialo mi sie wszystkiego. Dzis juz na szczescie lepiej przeprosilam ich i oby juz sie to niepowtorzylo