reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

hejka.. dopiero znalazłam chwilę..rano zawiozłam dawida do przedszkola ale nie wiem czy dobrze zrobiłam bo kichał i zaczął znów kasłać;/ no szlak mnie trafi niedługo z tymi chorobami:( ja też jeszcze nie do końca zdrowa i tak to się ciągnie w nieskończoność..

mamaAnia zdrówka! na gardło już kiedyś pisałam roztwór wody z solą i płukać. mi pomaga ale jest obrzydliwe;/

Smile nie dziwię się, że jesteś w rozsypce..przyzwyczajenie jakieś jest do UK a przed Tobą koniec pewnego etapy w życiu. Przytulam:*

lolcia tak jak napisałam nie wyzdrowiałam jeszcze;/

MalaZosia powodzenia w pracy;)

Kasia trzymam kciuki za udaną wizytę;)

reklama
Kasia nie moge go znalezc :( cholercia nie wiem gdzie ta kartke wcisnelam. To kara za to, ze nie trzymam przspisow razem :D ale obiecuje poszukac :)

hej dziewczyny dawno mnie tu nie bylo -jakos czasu brak ... powiedzcie mi czy jak mam l4 do poniedzialku to lekarz moze mi je przedluzyc w piatek? jak to jest bo chcemy jechac szybciej na swieta w gory a tak musielibysmy czekac do poniedzialku wieczor...

jej ale tu smakowicie :)
martyna współczuję buntu...Jak to mówią "małe dzieci mały kłopot", ja już widzę jak mój niespełna roczny potrafi sie rzucić na podłogę z płaczem, jak mu czegoś zabraniam, wiec co będzie za rok...
a jak zdrówko u Was?
malogos dziś z kolei moje dziecior ma gorszy dzień, ma zły humor odkąd wstał :)
wątróbka...mój koszmar z dzieciństwa...
mamaAnia zdrówka! Ja zawsze płuczę wodą z solą lub sodą no i pożeram czosnek, ile wlezie :)
koga dobre to :D Zamiana na psa hehe
mamamm współczuję...Pewnie to będą smutne święta...
kasia dobrze kojarzę Ty dziś usg masz? i jak?:)
asiorek wydaje mi się niestety, że nie...Może wystawić tego samego dnia, dzień wstecz lub dzien do przodu...Tak mi się przynajmniej wydaje, ale mogę się mylić.

Cześć dziewczynki :-) Cały weekend miałam zajęty; mieliśmy gości, P. zrobił pyszny obiad ( a właściwie dwa),no i dawno tak fajnej atmosfery towarzyskiej nie było.:)
Na krew-tarczycę nadal się nie wybrałam,do końca tygodnia muszę się zmobilizować.:sorry: Póki co,nic nowego. Postaram się nadrobić co tam u was. ;) I ostatnio non-stop coś jem. Dziecku nawet czekoladki z lodówki wyjadam.:szok:
Odliczam oczywiście dni do 5.01,wizyta u gin i usg.:-D I nie mogę przestać; nic na to nie poradzę,ale czytam jak nakręcona o porodach,znieczuleniach itp. W sumie rodziłam w 2009 roku,więc kawałek czasu.:-p
Boszszsz..a teraz mam ochotę na chipsy.
A tak w ogóle,to co z naszą tabelką czerwcówek?? Bo coś się zastała.:-p
I wklejajcie fajne przepisy na wątek kulinarny,bo coś czuję,że niebawem będę z nich korzystać. :-D Włączyła mi się niesamowita wprost "gastrofaza" haha.

Ja juz w przychodni mam wizytę na 18 więc trzymajcie kciuki dziewczyny za mini fiuteczka i dobre wyniki :D

Malutkans wywal te grzyby bo na bank masz tam larwy których nawet nie widać

reklama
Do góry