reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

hehe..bardzo jestem ciekawa jak to będzie;d dziś przejrzałam filmiki jak Dawidek był mały i jak będzie chłopczyk to też będziemy się cieszyć:)

reklama
Smile to ty juz pewnie myslami w domku :) i zazdroszcze usg moze dowiesz sie kto tam mieszka u ciebie :)
Kasia oj hormonki buzuja :) dobrze, ze twoj maz tak umial pocieszyc :)
Gosiula kciuki za wizyte.
Martyna moj mlodszy chyba tez bunt lapie bo od jakis 2 tyg problemy. I ja nie mam dziadkow do rozpieszczania wiec napewno bunt :D a Nelka pewnie chciala taki sam prezent jak Jas. Chyba taki wiek :)
Mamamm dziadki maja takie czadowe pomysly :) przykro mi, ze stracilas tate. Moja mama zmarla 2 lata temu- 3 grudnia. I nie ma dnia zebym o niej nie myslala. Tule cie mocno i zycze aby jednak te swieta byly w jakis sposob magiczne.
Malgos ja bede trzymac mocno zebys sie cory doczekala :)
Mlodszy sie wyspal a starszy padl. Cos mnie rozczochrana pobolewa. Mam nadzieje, ze samo przejdzie bo nie lubie na prochach jechac.

cześć

lolcia, martyna - no taki wiek;-) kiedyś widziałam taki wątek forumowy "Zamienię dwulatka na psa. może być wściekły." ;-) trzeba przetrzymać ... do osiemnastki:-D

mamamm - współczuję

a ja w sumie lubię święta i się na nie cieszę, denerwuje mnie to kupowanie i komercha jedynie - więc pobyty w sklepach ograniczam do minimum, mam tylko nadzieję, że uda mi się nie wydzierać na nikogo bo niestety wybuchowa jestem ostatnio, bezsensu zupełnie :zawstydzona/y:

no a wczoraj udało nam się trochę wymęczyć na pływalni i jeszcze rozdawali niebieską watę cukrową więc dzieci wniebowzięte:-D jakoś zaczynam odzyskiwać siły, oby! Wam też to zmęczenie ustępuje???

mama mi śledzi znowu narobiła a mi się ich odechciało .... za to chce mi się kaszy gryczanej:baffled: - normalnie wczoraj łyżkami zajadalam, jeszcze mi na dziś zostało, i jabłek też - wyjadłam wczoraj takie gotowane z kompotu aż mi głupio, m. tak dziwnie patrzył jak wczoraj te jabłka parzące z miski wyjadałam:-D

Witam się poniedziałkowo :) w weekend byliśmy na filmie Wielka szóstka - wyprawa prawie na cały dzień do Warszawy - od 11 do 18.00... :-)

ciasteczko - widziałam ten rowerek biegowy w piątek w biedronce - cena też 119zł

koga - bardzo lubię tego bloga z przepisami - korzystam również z bloga http://babeczka.zuzka.pl/, robię z tej strony pierniczki Przepis na Pierniczki Ani | Śladami Słodkiej Babeczki
i tort z batonami MILKY WAY (niekoniecznie tort ale krem do tortu z MilkyWay jest bombowy - POLECAM)
Przepis na Tort z kremem milky way | Śladami Słodkiej Babeczki

resztę postów postaram się ogarnąć do jutra
:-)

a to widzę, ze tu więcej fanek domowych wypieków
Alkmenta dzięki

a macie jakieś sprawdzone przepisy na sernik? zwykły! - to jedyne ciasto, które mi słabo wychodzi ... jedynie ten pomarańczowy, to dzieci znowu pomarańczowego nie lubią, a tak to albo klapnięty, albo maziajowaty, albo za tłusty albo jeszcze coś z nim nie tak

Lolcia jasne ze myslami w domu ale czekaja nas dwa dni biegania poki mezowy ze mna bedzie takze jak poleci do uk to odpoczne haha
moze dowiem sie kto tam siedzi ale jakos specjalnie sie nie nastawiam.
Koga śledzie? 3 dni jadlam non stop a teraz na nie patrzec nie moge :-)

Ja w kuchni to slabizna jestem wiec nawet nic nie mowie ale staram sie staram zeby chociaz zjadliwe bylo:-D

Ha ha dziewczyny dziś mnie na śledzie wzięło pół miski korzennych zjadlam :D

Zaraz wrzuce przepis na sernik jest banalny i zawsze wychodzi :)

Ja uwielbiam ciasta pięć i ponoć mi wychydza, może mam talent po mamie he he ale ja skromna jestem :eek:

ja kupiłam w piątek śledzie w śmietanie i do tej pory stoją w lodówce..w sklepie miałam mega ochotę a teraz patrzeć na nie nie mogę..za to paprykarz jem widelcem;d i mam wielką ochotę na drobiową wątróbkę...wiem, że nie bardzo można ją teraz jeść ale jak byłam z Dawidkiem w ciąży w III trymestrze jadłam ją co kilka dni żeby nie mieć anemii i wszystko było ok.

lolcia mnie dość często zaboli podbrzusze, okolice jajników i też nie biorę tabletek.
koga ja też czuję się dobrze, żadnego zmęczenia nie ma ale wieczorami ok 21 już chce mi się spać a kiedyś potrafiłam siedzieć do 1 w nocy. Serniki robi moja mama, mam przepis na sernik z brzoskwiniami.

Dawid mnie dziś wykończy...skąd to dziecko bierze siły to ja nie wiem.....

reklama
Hej laseczki :)

Melduję się, że jestem. Padam na twarz. Robota fajna, dojazd też (w sensie wygody bo mamy kierowcę i praktycznie zaraz koło domu mnie zabierają) ale czasowo ponad godzinę autem w jedną stronę. Problem by młodego odebrać. Dziś jakoś P zdążył przed 17-tą a młody od 7 w świetlicy szkolnej. Jutro też na 7-ą lecimy ale o 15-ej koleżanka odbiera miśka i zabiera go do siebie To się pobawią chłopcy ze sobą a ja spokojnie wrócę do domu.

Wieczorem coś naskrobię i nadrobię.

Ostatnia edycja:
Do góry