reklama
Missis ja przez te 4 dni strasznie za mikim tesknilam. A jak wrocilismy do domu to on mi sie taki duzy wydawal ale bardzo mu sie braciszek spodobal a polez sobie polez
Gosiula85 witaj i rozgosc sie
Mamuska ja mialam z mlodszym termin wg usg na 21.12 .2012 a mlody wylazl 12.12.2012
Kasia8437 ale cudne psiska
Wlasnie musialam mikiemu odciac kawalek biszkopta bo on juz chce kacperkowego placka no i jak tu dziecku nie dac len mnie zlapal :x
Gosiula85 witaj i rozgosc sie
Mamuska ja mialam z mlodszym termin wg usg na 21.12 .2012 a mlody wylazl 12.12.2012
Kasia8437 ale cudne psiska
Wlasnie musialam mikiemu odciac kawalek biszkopta bo on juz chce kacperkowego placka no i jak tu dziecku nie dac len mnie zlapal :x
Dziekuje za mile powitanie
Mamuska ja mialam termin na 04.01 ale lekarz mowila mi ze mam sie nastawic ze urodze w grudniu, jak mialam wizyte dzien przed Wigilia to dziwila sie ze jeszcze chodze z brzuszkiem Ja bardzo sie nastawilam ze chce urodzic w styczniu i.. dotrwalam do 10.01
Kasia ale Twoja praca jest bezpieczna? Nie ma zadnego zagrozenia? bo kojarze ze pracujsz w kopalni? i chyba bardzo wczesnie zaczynasz prace?
Mamuska ja mialam termin na 04.01 ale lekarz mowila mi ze mam sie nastawic ze urodze w grudniu, jak mialam wizyte dzien przed Wigilia to dziwila sie ze jeszcze chodze z brzuszkiem Ja bardzo sie nastawilam ze chce urodzic w styczniu i.. dotrwalam do 10.01
Kasia ale Twoja praca jest bezpieczna? Nie ma zadnego zagrozenia? bo kojarze ze pracujsz w kopalni? i chyba bardzo wczesnie zaczynasz prace?
Uch... nadrobiłam Was!
agawera super, że wizyta udana! A to już było te prenatalne usg?
Może będzie mniejsza dzidzia
Mi całą poprzednią ciążę syn wychodził na usg o tydz mniejszy, tydz też przenosiłam, ale w związku z tym, że zawsze był mniejszy byłam nastawiona na małe dziecko, a tu 4020
gosia trzymam mocno kciuki i czekamy na inf!
malutkans przywyczai się, większość dzieci przeżywa rozstanie na początku.
malgos no to słabo...Mam nadzieję, że nie będą się powtarzać te "ataki"...
koronka ja zawsze [rzy przeziębieniach - czosnek, przeważnie na chleb z masłem, dużo soli i da się zjeść Zawsze myślałam, że jeszcze miód, ale ostatnio któras z dziewczyn pisała, że podobno podrażnia gardło, więc nei wiem...
i chyba tantum vrde można
mamaAniapodpytaj tej farmaceutki, a jak Ci ie przejdzie przez dwa dni to leć do lekarza...
MałaZosia pewnie i trochę sie też wyriesz
a to w szkole koledzy nie mówią, ze Mikołaj nie istnieje? Czy też jeszcze wierzą?
a prezent rodzicom świetny zrobiłaś hehe
ciasteczko noo niestety one drogie są...Może ktoś z rodziny będzie chciał sie zrzucić?
O fajnie, że piszesz, że Mała lubi ten rowerek, mam nadzieję, że i Antek polubi Nasze dzieciaki są z jednego roku, prawda? Tylko Twoja córa ze stycznia, a mój z grudnia?
GingerBaby, Alkmena oo fajnie a skąd dokładnie? Ja w Legionowie mieszkam.
Ja rodziłam na Inflanckiej
Alkmena oo a ja bym barszczu zjadła
GingerBaby a jaki model wózka kupiliście?
kasia ja startowałam z 53kg, przytyłam 25...Masakra...a wcale się nie obrzerałam (no może czasem chęć na słodkości miałam ). Teraz startuję z 58kg (5 mi zostało po poprzedniej ciąży jeszcze) i przytyłam chyba 2 teraz...
martyna mi też w uda poszło! a po ciaży bym chciała 51! Bardzo dobrze się czuła z tą wagą..
A Nela dużo Ci choruje? I oddycha nosem czy buzią?
no ten właśnie drewniany jest, tylko koła można zamieniać
o taki Drewniany rowerek biegowy 2w1 od 1 roku (4778106806) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
lekarz nic nie mówił o badaniach prenatalne moze dlatego ze mam teraz 29 lat w marcu 30
na wizycie mówił zmartwił sie moim cisnienie 90/60 mam jakos podwyższyć jakies propozycje ?
Alkmena
mama 2007 i 2015
11.12 idę do kardiologa i ginekologa... może wezmę sobie zwolnienie do świąt... popracuję 29 i 30 grudnia, potem do 16 stycznia, potem 2 tyg. urlopu i od lutego zwolnienie... już mi się nie chce chodzić do pracy
malgos - one nazywają się Tabletki uspokajające, opak. 90tabl. ok.15zł
mamuska - tym ślubem to chyba nie ma co się martwić na zapas - nikt chyba nie będzie wymagał od kobiety w 9 miesiącu aby szła na ślub albo wesele... chyba, ze będziesz się doskonale czuła i znajdziesz coś szałowego
koga - ja rodzinie powiedziałam w 12tyg a dyrektorowi we wtorek po USG :-) nie musisz się śpieszyć
Gingerbaby - ja uwielbiam żółty lenor Summer od dobrych kilku lat używamy
MałaZosia - my jedziemy jutro na 12.30 do kina... już się nie mogę doczekać
kefir.... mhm... tez miałam go dziś pić ale chyba za bardzo się sfermentował w szufladzie w pracy bo o nim zapomniałam wczoraj
Gosiula - witaj
agawera - ciśnienie - pozazdrościć chętnie bym się zamieniła... pij kawę kilka dziennie
malgos - one nazywają się Tabletki uspokajające, opak. 90tabl. ok.15zł
mamuska - tym ślubem to chyba nie ma co się martwić na zapas - nikt chyba nie będzie wymagał od kobiety w 9 miesiącu aby szła na ślub albo wesele... chyba, ze będziesz się doskonale czuła i znajdziesz coś szałowego
koga - ja rodzinie powiedziałam w 12tyg a dyrektorowi we wtorek po USG :-) nie musisz się śpieszyć
Gingerbaby - ja uwielbiam żółty lenor Summer od dobrych kilku lat używamy
MałaZosia - my jedziemy jutro na 12.30 do kina... już się nie mogę doczekać
kefir.... mhm... tez miałam go dziś pić ale chyba za bardzo się sfermentował w szufladzie w pracy bo o nim zapomniałam wczoraj
Gosiula - witaj
agawera - ciśnienie - pozazdrościć chętnie bym się zamieniła... pij kawę kilka dziennie
chyba nie na nic nie mam siły szybko sie mecze i ciagle bym spała
czy w ciazy robili wam cytologie ? mi zrobic a ze panikuje jak widze jakas krewke na bieliznie to i tym razem tez tylko ze mysle ze to po badaniu , nastepna wizyta 17.12
czy w ciazy robili wam cytologie ? mi zrobic a ze panikuje jak widze jakas krewke na bieliznie to i tym razem tez tylko ze mysle ze to po badaniu , nastepna wizyta 17.12
MamUśKaaa88
Fanka BB :)
Alkmena ni na dana chwile to nie wyobrazam sobie nie isc zbyt bliska rodzina!
Agawera ja mialam w ppprzedniej ciazy i.tez plamilam troche, a dr uprzwdzila tak moze byc, ze to z.szyjki po pobraniu.
A cisnienie.tez mm czesto niskie, ale nigdy lekarz nic nie mowil...
Wypij kaweke, podenerwuj sie na meza
Gosiula noo to ladnue wytrwalas!
Agawera ja mialam w ppprzedniej ciazy i.tez plamilam troche, a dr uprzwdzila tak moze byc, ze to z.szyjki po pobraniu.
A cisnienie.tez mm czesto niskie, ale nigdy lekarz nic nie mowil...
Wypij kaweke, podenerwuj sie na meza
Gosiula noo to ladnue wytrwalas!
Ostatnia edycja:
Gosiula85 zero zagrożenia, spokojna praca, tylko dużo śmiechu a to ze na 6 rano to już się przyzwyczaiłam, dla mnie żaden problem
Agawera wykorzystaj faceta, zaraz Ci ciśnienie podskoczy i to w jaki przyjemny sposób
Agawera wykorzystaj faceta, zaraz Ci ciśnienie podskoczy i to w jaki przyjemny sposób
reklama