Hej
Cierpię na wieczny brak czasu...
Po pracy zrobiłam dziś wielkie zakupy.. Normalnie cała chemia mi się w domu pokonczyła w jednym czasie.. Trzeba bylo kupić proszek, plyn do plukania, tabletki do zmywarki, i jeszcze srodek do prania tapicerek bo narożnik woła o pomstę do nieba!
Wogóle w temacie proszku, dziewczyny w czym pierzecie i polecacie??? Ostatnio kupiłam Persil, ale jakoś niedopierał mi niekiedy... Kupiłam Vizir w ktorym prałam od zawsze, ale moze wy polecicie coś dobrego?
Jutro u syna w przedszkolu jest Mikołaj. Alan się strasznie cieszy ze dostanie prezent. Nie mówi co ma sie w nim znalesc czy co by chciał, ma byc poprostu prezent
Ustica Ogromne gratulacje. Bardzo się cieszę z ludzie z problemami (czyli tak jak ja) nie poddają się i w koncu wygrywają taką walkę
Malutkans Alan popłakiwał tylko w pierwszym tyg wrzesnia, i to pani mówiła ze przy rozstaniu z rodzicem, bo potem juz ładnie bawił sie z dziecmi i nie płakał. Teraz chodzi nawet chętnie. Dziś odebrałam go o 14.30 i wcale do domu nie chciał iść. Jak dalej bedzie tak zadowolony to bedzie siedział troszkę dłużej.
A wy o której godzinie odbieracie dzieci z przedszkola?
Mississ oooo ja warzę i mierzę dokładnie tyle samo co ty
Tylko nie wznam wymiarów obwodowych i moze lepiej niech tak pozostanie
Kasia ja przybrałam 13 kilo, które w sumie szybko mi po ciąży spadło. Teraz chciałabym tak nie więcej niż 10..
Gosia tez bym sie wkurzyła na brak wyników! Czekanie jest straszne! Ja 5 razy dziennie sprawdzam maila, bo mają mi przysłać wyniki z krwi pobranej do badan prenatalnych.
MałaZosia zamówiłam wczoraj te legginsy, teraz czekam az przyjdą.
Nic trzeba isc spac, dobrej nocy!